לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

12/2011

עוגיות מנדלברויט






שרה חברתי למעלה משלושים שנה,

היא לא משהו (פולניה) אבל אני אוהבת אותה,

את המתכון קיבלתי משרה.

אני מכירה כמה מתכונים של עוגיות מנדלברויט

אבל לטעמי ובני משפחתי המתכון של שרה מנצח

  אז שרה תודה

ולעבודה

 

מצרכים:

1 חבילה קטנה של קמח תופח (350 גרם)

3 ביצים

1 כוס סוכר

4 כפות שמן

1 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס פסטוקים

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס שקדים

 



ההכנה:

במיקסר לערבב  ביצים שמן וסוכר במשך 2 דקות להוסיף קמח,

בקערה נפרדת לערבב פסטוקים, אגוזי לוז, שקדים , וחמוציות

להוסיף לקערת המיקסר ולערבב עד לתערובת אחידה.



לחלק את התערובת ב-3 תבניות אלומניום אינגליס משומנות

לאפות בחום של 170 מעלות עד להשחמה .

 

לקרר היטב - אחרת  יהיה קשה לפריסה

 

לפרוס דק דק , להניח את הפרוסות בתבנית ולהכניס שוב לתנור בחום

של 160 מעלות עד להשחמה











לקרר ולאחסן בצנצנת







ל ב ר י א ו ת

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 7/12/2011 17:39   בקטגוריות עוגיות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-7/12/2011 19:35




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)