לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2011    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

12/2011

שניצל במילוי בשר טחון בטעם פיקנטי


שניצל חגיגי במילוי בשר טחון ברוטב פיקנטי.

אפשר להכין את המנה מראש.

  

 לפני הארוחה להכניס לתנור

שחומם על 180 מעלות לחצי שעה.

  

 קצת השקעה אבל התוצאה יפה וטעימה.

 



מצרכים:

בערך קילו וחצי שניצל עוף פרוס דק

 

 

מילוי:

250 גרם בשר טחון

1 ביצה

1 בצל בינוני מגורר בפופייה גסה

1/4 כוס כוסברה/פטרוזליה קצוצה

פירורי לחם לפי הצורך

שן שום קצוץ

מלח

פלפל שחור גרוס דק

 

לערבב את כל המצרכים.

 



לרוטב:

4 כפות שמן

2 כפות רסק עגבניות

1/4 כוס יין אדום מתוק

1 כוס מים

1/2 כוס זיתים ירוקים ללא חרצנים

2 שיני שום פרוס

פרוסות תפוז

מלח, פלפל

 

ההכנה:

לשטח בצורה דקה את המילוי על פרוסות השניצלים



להניח על המילוי פרוסה נוספת של שניצל



כשהפרוסה גדולה מדי להניח מילוי על חצי מהפרוסה ולקפל לחצי

 



כך להמשיך ולמלא את כל השניצלים.

 

לחמם שמן במחבת, לתבול את השניצלים בפירורי לחם ובביצה טרופה

ולטגן כך את כל השניצלים הממולאים.

להניח בתבנית .

 



להכין את הרוטב:

בסיר לחמם את השמן, להוסיף רסק עגבניות, שום, יין, מים, מלח,

פלפל וזיתים, לערבב לתקן תיבול לכבות את האש.



לפזר את הרוטב על השניצלים שבתבנית ואת פרוסות התפוז

להכניס לתנור שחומם מראש

על 180 מעלות לחצי שעה.

 



 

להגיש עם אורז לבן, ממש חגיגה.

 



ב ת א ב ו ן קול

 

 



 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 12/12/2011 16:17   בקטגוריות בשר ועוף  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נטלי. ^-^ ב-12/12/2011 18:21




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)