עוד מתכון עם חזה עוף,
הפעם שניצל במילוי פיטריות.
נאוה חברתי היקרה במיוחד בשבילך.
אפשר להכין מראש, ולטגן סמוך לארוחה.
להגיש עם טחינה.

מצרכים:
בערך קילו וחצי חזה עוף פרוס דק
למילוי:
3 סלסלות פיטריות שמפניון חתוכים לקוביות
3 בצלים קצוצים דק
2 תפוחי אדמה מבושלים (אפשר לבשל במיקרו)
מלח
פלפל שחור גרוס דק
5 כפות שמן

לטיגון:
ביצה טרופה
פירורי לחם
קמח
ההכנה:
לחמם שמן במחבת ולטגן את הבצל

את הבצלים המטוגנים להעביר לקערה

במחבת לטגן את הפיטריות, הפיטריות במהלך הטיגון
מגירות הרבה נוזלים יש צורך לסנן היטב ולהחזיר את הפטריות
למחבת ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות

את תפוחי האדמה למעוך לפירה.
להחזיר את הבצל המטוגן למחבת ולערבב עם הפיטריות, להוסיף את
הפירה, מלח פלפל. לערבב היטב.

בקצה פרוסת השניצל להניח כף גדושה של מילוי ולגלגל

כך למלא ולגלגל את כל השניצלים

הטיגון:
להכין קערה של ביצה טרופה עם כף מים ומעט מלח
להכין קערה עם פירורי לחם
להכין קערה עם קמח
לחמם שמן עמוק, לגלגל את השניצל בקמח,
בביצה טרופה ובסוף בפירורי לחם.
לטגן עד לגוון חום זהוב
להגיש שם טחינה.

בתאבון
בהצלחה