לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

1/2012

עוגיות פריכות במילוי ריבה ועוד


 



עוגיות פריכות מבחוץ ומלאות טעמים מבפנים,

ריח האפיה יביא אליכם את השכנים,

שימו מים, הכינו תה, תהנו.

 

מצרכים לבצק:

2 מרגרינה רכה ללא מלח

1 ק"ג קמח תופח פחות כוס וחצי

2 כפיות תמצית וניל

1 כוס סוכר

4 ביצים שלמות

 



לשים בקערת  המיקסר עם וו גיטרה את המרגרינה והסוכר ומערבלים

2-3 דקות, מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבלים אחרי כל הוספה,

מוסיפים תמצית וניל  ואת הקמח ,לערבל עד לקבלת בצק אחיד,

אם הבצק מעט פירורי ללוש מעט את הבצק בידיים. לחלק את הבצק

ל- 5 כדורים.

 



מצרכים למילוי:

1 צנצנת גדולה של ריבת תות שדה (860 גרם)

1/3 כוס סוכר

2 כפות קקאו

100 גרם קוקוס

1/4 כוס סירופ מייפל

1 כף קינמון

 

250 גרם אגוזי מלך קצוצים

 



לערבב את כל המצרכים של המילוי מלבד האגוזים.

 



ההכנה:

לפתוח כל כדור לעלה בעובי 1/3 ס"מ, למרוח מילוי ולפזר אגוזים,

לגלגל ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, לחרוץ חריץ בעומק 1/2 ס"מ

כל 3 ס"מ, ולאפות בחום של 170 מעלות 45 דקות או עד שהעוגות

בצבע שחום

 



להוציא מהתנור ולחתוך את העוגיות, לקרר את העוגיות בתבנית.

 

לפזר אבקת סוכר ,

שימרו בכלי אטום.







ב ת א ב ו ן

בכדי שאבקת הסוכר לא תיספג בעוגיות צריך:

1. לקרר היטב את העוגיות לפני שמפזרים את אבקת הסוכר

2. לערבב 100 גרם אבקת סוכר עם 2 כפות קורנפלור

 

ב ה צ ל ח ה

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 14/1/2012 13:27   בקטגוריות עוגיות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)