לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

1/2012

טירמיסו - עוגת גבינה איטלקית








עוגת שכבות המורכבת מבישקוטים וגבינת מסקרפונה

אספרסו וליקר קפה,

לטירמיסו גרסאות רבות ואין בלעדיות לאף מתכון,

אבל תמיד יהיו במתכון גבינת מסקרפונה וביסקוטים טבולים

בקפה וליקר קפה.

 

מצרכים:

500 גרם גבינת מסקרפונה

1 כוס סוכר - 200 גרם

3 חלמונים

50 גרם חמאה מומסת

2 מיכלים שמנת מתוקה

2 כפיות תמצית וניל

80 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל (שקית)

 



מצרכים לבישקוטים:

בערך 350 גרם ביסקוטים

4 כפות ליקר קפה

1 כף סוכר

21/2 כוסות מים

2 כפות נס קפה

 



לציפוי העוגה:

100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק

 



ההכנה:

שמים בקערת המיקסר, גבינה, חלמונים, ומחצית מכמות הסוכר ומערבלים

במהירות נמוכה, מוסיפים תמצית וניל , חמאה ממוסת וחצי מכמות אבקת

האינסטנט הוניל, לערבל עוד דקה.

 



בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עם שארית הסוכר ושארית אבקת

אינסטנט הוניל, עד שמתקבלת קצפת רכה.

 



מערבבים בתנועות קיפול את קערת הגבינה עם קערת הקצפת המתוקה.

 

הרכבת העוגה:

בקערה שמים את אבקת הנס קפה עם כף הסוכר וכוס מים חמים מערבבים

עד שהסוכר נמס, מוסיפים את יתרת המים (קרים) את הליקר , מערבבים.

 

טובלים את הביסקוטים בקערת הנוזלים, טבילה קצרה, ומניחים בתבנית

עגולה מספר 28, במרווחים קטנים אחד מהשני,

 



מכסים את הביסקוטים בשליש מכמות תערובת הגבינה, טובלים שוב

ביסקוטים בנוזלים ומסדרים עוד שכבה, מפזרים שכבה שניה של קרם

הגבינה ושוב ביסקוטים טבולים בקפה, 

מסיימים בשכבה של קרם גבינה.





מקשטים את העוגה:

מפזרים למעלה שורות של שוקולד לבן ושוקולד מריר .

 







ת ה נ ו מוציא לשוןקריצהמוציא לשון

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 22/1/2012 15:01   בקטגוריות עוגות חגיגיות, עוגות גבינה  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של X&Y ב-22/1/2012 20:57




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)