
מצרכים לבישקוטים:
בערך 350 גרם ביסקוטים
4 כפות ליקר קפה
1 כף סוכר
21/2 כוסות מים
2 כפות נס קפה

לציפוי העוגה:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק

ההכנה:
שמים בקערת המיקסר, גבינה, חלמונים, ומחצית מכמות הסוכר ומערבלים
במהירות נמוכה, מוסיפים תמצית וניל , חמאה ממוסת וחצי מכמות אבקת
האינסטנט הוניל, לערבל עוד דקה.

בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה עם שארית הסוכר ושארית אבקת
אינסטנט הוניל, עד שמתקבלת קצפת רכה.

מערבבים בתנועות קיפול את קערת הגבינה עם קערת הקצפת המתוקה.
הרכבת העוגה:
בקערה שמים את אבקת הנס קפה עם כף הסוכר וכוס מים חמים מערבבים
עד שהסוכר נמס, מוסיפים את יתרת המים (קרים) את הליקר , מערבבים.
טובלים את הביסקוטים בקערת הנוזלים, טבילה קצרה, ומניחים בתבנית
עגולה מספר 28, במרווחים קטנים אחד מהשני,

מכסים את הביסקוטים בשליש מכמות תערובת הגבינה, טובלים שוב
ביסקוטים בנוזלים ומסדרים עוד שכבה, מפזרים שכבה שניה של קרם
הגבינה ושוב ביסקוטים טבולים בקפה,
מסיימים בשכבה של קרם גבינה.


מקשטים את העוגה:
מפזרים למעלה שורות של שוקולד לבן ושוקולד מריר .


ת ה נ ו 

