לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2012    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    




הוסף מסר

1/2012

תבשיל של תפוחי אדמה ופטריות


 



השבוע נזכרתי בתבשיל טעים במיוחד שהייתי מכינה,

משום מה שכחתי ממנו לאחרונה.

אז לפניכם המתכון שהכנתי לארוחת שישי, ושוב כולם

אהבו.

 

מצרכים:

6-5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים דק

2 בצלים גדולים קצוצים דק

2 סלסלות פטריות שפניון

2 כפות אבקת מרק פטריות

2 כפות אבקת מרק בצל

פלפל שחור,

3 כוסות מים חמים

4 כפות שמן

 

ההכנה:

את תפוחי האדמה הפרוסים להניח בתבנית

 



לפרוס את הפטריות,

את הבצל לטגן בשמן, להוסיף את הפטריות ולהמשיך

לטגן את הבצל והפטריות עוד 3-4 דקות



 

להוסיף את אבקת מרק הבצל ואבקת מרק הפטריות , לערבב

ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים לערבב ולבשל כמה דקות

לטעום ולתקן תיבול

 



כשרותח לפזר על תפוחי האדמה שבתבנית

 



לכסות היטב עם רדיד אלומניום ולהכניס לתנור שחומם

מראש 180 מעלות לשעה וחצי.



ב ת א ב ו ן מוציא לשון

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 22/1/2012 17:44   בקטגוריות תוספות חמות  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-22/1/2012 19:59




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)