לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   




הוסף מסר

2/2012

פשטידת קישואים


פשטידה שהיא פרווה אבל טעימה מאד,

גם הילדים הקטנים אוהבים.

שנים רבות שאני מכינה את הפשטידה בדרך

כלל בימי שישי כי היא מתאימה לארוחה בשרית.

 

אפשר להגיש כארוחה קלה בתוספת גבינות,

 או כמנה ראשונה.

 



מצרכים:

6 יח' קישואים בגודל בינוני

2 בצלים גדולים

3 ביצים

11/2 כוסות קמח תופח

1/2   כוס שמן

1      כוס מים

1      כפית אבקת מרק עוף

 כפית מלח

פלפל שחור גרוס טרי

 

תבנית פאי   בגודל  26

 



ההכנה:

לגרר את הקישואים בפופיה הגסה {אפשר במג'מיקס}

להעביר למגבת נקיה , לסחוט את הקישואים להוצאת הנוזלים.

להעביר לקערה.

 



לגרר את הבצל בפופיה גסה, להעביר לקערת הקישואים.

להוסיף את כל המצרכים לערבב היטב, לטעום, לתקן תיבול.

להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור מחומם 180 מעלות 50 דקות.

 

 









ב ת א ב ו ן

 

ב ה צ ל ח ה



 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 8/2/2012 11:53   בקטגוריות מאפים מלוחים, פשטידות, מאפים מלוחים  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הבלונדה ב-31/8/2012 09:40




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)