לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   




הוסף מסר

2/2012

בצק עלים במילוי פיטריות


 



בצק עלים במילוי פטריות, אפשר להגיש כמנה ראשונה

או כארוחה בתוספת סלט ירוק.

 

מצרכים:

2 בצלים גדולים קצוצים דק,

3 חבילות פיטריות שמפניון {אפשר לערבב כמה סוגי פטריות}לחתוך לקוביות

2 כפות אבקת מרק פטריות

3 ביצים

מלח

פלפל

1 כפית כורכום

חצי ק"ג בצק עלים

4 כפות שמן קנולה

שומשום

ביצה טרופה למריחה על השתרודלים

 



ההכנה:

לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצל



להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות, להוסיף 2 כפות

אבקת מרק פטריות, מעט מלח, פלפל שחור וכפית כורכום ,לערבב.

בקערה קטנה לטרוף את הביצים , לפזר את הביצים הטרופות על

הפיטריות, לערבב ולבשל עוד 2-3 דקות.

 



 את בצק העלים לרדד קלות,

לחלק את הבצק ל- 2 חלקים (המצרכים הנ"ל ל-2 שתרודלים)

 

להניח חצי מכמות המילוי בקצה הבצק ולגלגל פעמיים.

 



להניח את השתרודלים בתבנית התנור על נייר אפיה, למרוח ביצה ושושמום

לאפות בתנור מחומם 180 מעלות 40 דקות.

 



עצה:

1. אני מכינה מילוי גם מבשר טחון {המתכון למילוי פורסם במתכון "בורקס

בשר מבצק מלווח"} ומכינה גם שתרודלים מבשר טחון לאלא שלא אוהבים

פטריות.

2. אפשר את מילוי הפטריות למלא בבצק של המלווח.

 



ב ת א ב ו ן והצלחה מוציא לשון מוציא לשון מוציא לשון

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 28/2/2012 16:49   בקטגוריות מאפים מלוחים  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הארי פוטר ב-3/3/2012 14:55




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)