לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

3/2012

מצות מגולגלות במילוי בשר טחון או גבינות


 

לקראת החג מצות מגולגלות במילוי בשר טחון או גבינות,

טעים במיוחד.

 

 

מצות במילוי בשר טחון {40 יח'}

 

 


 

מצרכים:

20 מצות

3  ביצים טרופות עם חצי כפית מלח

שמן לטיגון

 

למילוי:

1 ק"ג בשר בקר טחון

3 בצלים גדולים קצוצים דק

4 כפות שמן

מלח

פלפל שחור

 

ההכנה:

לטגן את הבצלים ב-4 כפות שמן קנולה לצבע צהוב,

להוסיף את הבשר הטחון לפורר ולערבב עם הבצל המטוגן,

להוסיף מלח, פלפל שחור, להמשיך לטגן עוד 10 דקות

עד שלא ישארו נוזלים, לקרר לטפר' החדר.

 


 

את המצות להרטיב היטב להניח במגבת לפחות לשעתיים.

 


 

לחצות את המצה לחצי , להניח בשליש התחתון של המצה כף גדושה

מהמילוי ולגלגל.

 


 

לטבול את המצות המגולגלות בביצה טרופה ולטגן בשמן , להניח על

נייר סופג.

 


 

להגיש עם חזרת

 



 

 

מצות מגולגלות במילוי גבינות {20 יח'}



מצרכים :

10 מצות (ההכנה כנ"ל)

2 ביצים טרופות

קורט מלח

שמן לטיגון

 

מילוי:

200 גרם גבינת קשקבל מגוררת

150 גרם גבינת פטה מפוררת

3 כפות גבינה לבנה 5%

1 תפוח אדמה (לרכך במיקרו ולמעוך לפירה}

1 ביצה

פלפל שחור

מעט מלח

 



לערבב את כל המצרכים לתערובת אחידה.

 



לחצות את המצה לחצי, למלא בחלק התחתון של המצה כף גדושה

מהמילוי ולגלגל , לטגן להניח על נייר סופג.

 



 



 

ב ת א ב ו ן סבבי מוציא לשון

 

נכתב על ידי רינה'לה , 25/3/2012 10:36   בקטגוריות מתכונים לפסח  
23 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-1/4/2012 00:29




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)