לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2012    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

9/2012

דג סלמון בתנור


 

 



 

מצרכים:

בערך 1,800 ק"ג פילה דג סלמון טרי ללא עור

שמן זית

4 שיני שום פרוסות

לפרוס 2 לימונים קלופים

2 ענפי רוזמרין

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

מעט פפריקה אדומה מתוקה

 

ההכנה:

בתחתית תבנית גדולה חסינת אש לפזר שמן זית בנדיבות,

מעל את פרוסות השום, פרוסות הלימון, את עלי הרוזמרין

מלח, פלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה אדומה.

להניח את הדג בתבנית.

מעל הדג שוב שמן זית, פרוסות שום, פרוסות לימון, רוזמרין,

מלח, פלפל, פפריקה.

 



לחמם תנור 180 מעלות,

להכניס את התבנית לתנור ל- 20 דקות, אחרי 20 דקות להסיר

את רדיד האלומניום עם כף לפזר מהשמן שבתבנית על הדג,

להכניס לתנור לעוד 10 דקות ללא הרדיד אלומניום.

 

חשוב:

אפיית יתר תייבש את הדג.

 



 

ב ה צ ל ח ה

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 5/9/2012 21:02   בקטגוריות דגים  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נורית ב-1/10/2012 14:16




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)