לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2012    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

9/2012

דלעת לראש השנה


 

 




במנהגי ראש השנה מברכים על הדלעת:

"יהי רצון מלפניך יי אלהינו ואלהי אבותינו, שיקרע רע גזר דיננו

ויקראו לפניך זכיותינו".

 

 

לדלעת הוספתי עלי מנגולד שיהיה יפה טעים וצבעוני.

 

ההכנה:

חותכים את הדלעת בערך 4 ס"מ על 3 ס"מ עובי 1 ס"מ

את  עלי המנגולד חותכים בערך  5 ס"מ על 10 ס"מ ומגלגלים

 



להכין קערה אחת עם קמח , וקערה שניה

 עם 2 ביצים טרופות עם כף מים וקורט מלח

 

לחמם שמן במחבת, לתבול את הדלעת ולעלי המנגולד בקמח ולאחר מכן

בביצה ולטגן, את הדלעת יש לטגן  3-4 דקות מכל צד, עד שהיא רכה,

להוציא על נייר סופג.

 



להכין סירופ:

לבשל בסיר קטן, עד שכל הסוכר נמס ונוצר סירופ סמיך 

2 כוסות סוכר

1 כוס מים

כפית תמצית וניל

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

 

לתבול את הדלעת ועלי המנגולד המטוגנים בסירופ החם

לסדר יפה בצלחת הגשה.

 



 

 ש נ ה  ט ו ב ה  ו מ ת ו ק ה

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 13/9/2012 21:28   בקטגוריות חגים  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-22/9/2012 21:47




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)