לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2012    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

9/2012

קציצות פרסה


 

 



 

מצרכים:

8 יח' פרסה רק את החלק הלבן

4 ביצים

2 תפוחי אדמה מבושלים

חצי כוס פירורי לחם

מלח

פלפל שחור טרי

שמן לטיגון

 

ההכנה:

לרחוץ את הפרסה, לפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ

לבשל בסיר עם מים וכף מלח עד לריכוך.

לסחוט היטב את הפרסה לגרר במגמיקס במגררת הגסה,

להעביר לקערה.

את תפוחי האדמה המבושלים למעוך לפירה, להעביר לקערה,

להוסיף ביצים פירורי לחם, מלח פלפל שחור לערבב אם יש צורך

להוסיף פירורי לחם.



להכין קציצות ולטגן בשמן חם.

 

בארוחה חלבית אפשר להוסיף לתערובת 100 גרם גבינת פטה מפוררת,

ולטגן.

 



ב ה צ ל ח ה מוציא לשון

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 14/9/2012 13:30   בקטגוריות ירקות, קציצות, טחון  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)