לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

10/2012

חזה עוף מוקפץ עם נבטים עבים


 

 



 

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות ברוחב 2 ס"מ

1 גזר  פרוס לרצועות דקות

1 בצל בינוני פרוס לעיגולים דקים

1 קופסת פטריות טריות - פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ

1 קופסא של נבטים עבים

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור

 5 כפות רוטב סויה

 



 

ההכנה:

מחממים ווק או מחבת מוסיפים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים

את רצועות העוף, מערבבים, כשהעוף משנה את צבעו ללבן מוסיפים מלח,

פלפל שחור ו- 2 כפות רוטב סויה מערבבים.

בקערה מערבבים בעדינות את כל הירקות יחד.

מוסיפים את הירקות לווק ומערבבים עם רצועות העוף, מוסיפים עוד 3

 כפות רוטב סויה טועמים ומתקנים תיבול, מכסים עם מכסה את הווק,

ומבשלים 2 דקות בלבד וסוגרים את האש.

 



 

מגישים עם אורז לבן



ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 27/10/2012 13:21   בקטגוריות בשר ועוף  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)