לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 




הוסף מסר

11/2012

ארוחה בפויקה


 

 



 

מצרכים לעוף:

12 יח' שוקיים (לבקש מהקצב לחתוך את הקצה )

מלח

פלפל שחור

שליש כוס סירופ מייפל

2 שיני שום כתוש

כפית פפריקה מתוקה אדומה

2 כפות שמן

 

לערבב היטב את כל המצרכים, להעביר לפויקה לכסות עם המכסה

 

מצרכים לתפוחי האדמה:

2 תפוחי אדמה גדולים - לחתוך לקוביות

2 תפוחי אדמה מתוקים - לחתוך לקוביות

2 כפות שמן

2 עלי טימין מלח

פלפל שחור

חצי כפית כורכום

 

לערבב היטב את כל המצרכים, להעביר לפויקה לכסות עם המכסה

 

מצרכים לאורז:

2 וחצי כוסות אורז - לשטוף היטב, להשרות במים חצי שעה ולסנן

1 סלסלה פטריות - לפרוס לעובי חצי ס"מ

2 כפות בצל מטוגן

מלח

פלפל שחור

2 כפות שמן

שלוש וחצי כוסות מים מהברז

 

 

לערבב היטב את כל המצרכים, להעביר לפויקה לכסות עם המכסה

 

להכניס את הסירים לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל- שלש ארבע שעות

 







 

כמה פשוט ככה טעים טעים

 

ש ב ת  ש ל ו ם  מוציא לשוןמוציא לשוןמוציא לשון

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 1/11/2012 18:58   בקטגוריות בשר ועוף  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מיכל ב-3/11/2012 20:27




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)