לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 




הוסף מסר

11/2012

דגים חריפים


 

 





 

לקראת שבת דגים חריפים, עם מתכון לחלה של קרין גורן שאני אוהבת

 

מצרכים לדגים:

 

בערך קילו וחצי דג לוקוס או קוד או כל דג אחר שאוהבים

2 כפות פפריקה אדומה חריפה

1 כף פפריקה אדומה מתוקה

חצי כוס שמן

6 שיני שום כתוש

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

כפית מחוקה כמון

מיץ מלימון טרי

1 כף גדושה של רסק עגבניות

1 בצל בינוני קצוץ

2 כוסות מים

 

ההכנה:

את הדג לפרוס לפרוסות ברוחב 4 -5 ס"מ,

לפזר את המיץ לימון על הדג,

 

בקערה קטנה לערבב, 2 סוגי הפפריקה, מלח, פלפל, שום, ושמן

בסיר שטוח ורחב לטגן את הבצל בשלש כפות שמן,

להוסיף את תערובת הפפריקה והשום לסיר לערבב ולהוסיף בהדרגה

את המים, לערבב מידי פעם את התערובת,

להוסיף את רסק העגבניות לערבב היטב לטעום ולתקן תיבול

להוסיף לסיר את פרוסות הדג ועם כף לפזר על הדגים מהרוטב

להביא לרתיחה להעביר לאש נמוכה ולבשל 15 דקות,

לפזר על הדג את הכמון להרטיב שוב את הדג ברוטב, לבשל עוד

10 דקות.

 



 



ב ת א ב ו ן

 



נכתב על ידי רינה'לה , 9/11/2012 11:08   בקטגוריות דגים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)