לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

3/2013

עוגת פרג פרווה גם לפסח


 

 





 

מצרכים:

300 גרם פרג טחון

7 חלבונים

7 חלמונים

אחד וחצי כוסות סוכר

2 כפות שמן קנולה

1 כף מיץ לימון

תבנית עגולה 26

אבקת סוכר

 





 

ההכנה:

להקציף 7 חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף יציב

להקציף את החלמונים עם הסוכר הנותר לקצף בהיר

להוסיף לחלמונים את השמן ומיץ הלימון לערבב במהירות נמוכה,

להוסיף את תערובת החלמונים לחלבונים לערבב בעדינות,

להוסיף את הפרג , לערבב בעדינות, להעביר את התערובת לתבנית משומנת.

 



 

לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות, 50-60 דקות, או עד שהקיסם

יוצא יבש.

לקרר את העוגה , לפזר אבקת סוכר.

 



אפשר:

לחמם 1 שמנת מתוקה (אפשר שמנת צימחית) לסף רתיחה

לשפוך לקערה עם 125 גרם שוקולד מריר, לערבב היטב ,

למרוח על העוגה.

 

ב ה צ ל ח ה

חג שמח 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 30/3/2013 17:26   בקטגוריות מתכונים לפסח, עוגות בחושות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אוסטרייך מלכה ב-14/6/2013 19:31




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)