לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    




הוסף מסר

4/2013

עוגת שיש בטעם שוקולד נוטלה ונס קפה


 

 



עוגת שיש בטעם שוקולד נוטלה ונס קפה רכה וטעימה .

 

מצרכים:

200 גרם חמאה רכה

כוס וחצי סוכר

4 ביצים

2 וחצי כוסות קמח תופח (חבילה קטנה של קמח אסם)

רבע כפית מלח

חצי כפית סודה לשתיה

1 מיכל שמנת חמוצה

 

2 תבניות אניגליס מרופדות בנייר אפיה .

 



למלית השוקולד:

3 כפות שוקולד נוטלה

1 כף שטוחה אבקת נס קפה

רבע כוס חלב

 



ההכנה:

במיקסר להקציף חמאה וסוכר לתערובת קרמית, להוסיף ביצים אחד אחד,

במהירות איטית להוסיף בהדרגה קמח, סודה לשתיה ומלח עם השמנת

החמוצה, לא לערבב מדי.

את תערובת השוקולד להמיס במיקרו 10 שניות, לערבב לתערובת חלקה.

יש לנו תערובת בהירה, ואת תערובת השוקולד.

 



3/4 מכמות התערובת הבהירה משטחים בתבניות, את תערובת השוקולד

מוסיפים לתערובת הבהירה שנשארה בקערה ומערבבים לתערובת חלקה.

מניחים את תערובת השוקולד על התערובת הבהירה שבתבניות ועם סכין

מערבבים קלות.

 



אופים בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש 40 דקות או עד

שבקיסם יוצא עם פירורים לחים.

 

לפזר אבקת סוכר כשהעוגה קרה.

 



 

ב ה צ ל ח ה

 

נכתב על ידי רינה'לה , 6/4/2013 09:18   בקטגוריות עוגות בחושות  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-9/4/2013 22:21




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)