לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    




הוסף מסר

4/2013

פשטידת פטריות עם גבינת מוצרלה


 

 

לקראת חג השבועות כמה מתכונים לכבוד החג,

נתחיל עם פשטידת פטריות עם גבינת מוצרלה.

 





 

מצרכים לבצק:

1 ורבע כוסות קמח תופח

חצי מיכל שמנת חמוצה או אשל

100 גרם חמאה רכה

 

מצרכים למילוי:

4 בצלים גדולים קצוצים

2 סלסלות פטריות - לחתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ

250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת גס

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

 

לציפוי:

4 ביצים

1 כף חרדל

1 וחצי כפות קמח תופח

1 כוס חלב

1 מיכל שמנת מתוקה

מעט מלח ופלפל שחור

 

ההכנה:

ללוש את הבצק ולרפד תבנית פאי 26 משומנת כולל הדפנות





מילוי:

לטגן את הבצלים הקצוצים עם 3 כפות שמן, להוסיף את הפטריות

להמשיך לטגן על להבה גבוהה עוד כמה דקות להמליח ולפלפל,

לקרר .

 



 

ציפוי:

לערבב היטב את כל המצרכים לתערובת חלקה.

 

הכנת הפשטידה:

לרפד את התבנית בבצק כולל הדפנות,

לפזר מעל הבצק את הגבינה המגוררת

לפזר מעל את הבצל והפטריות

לפזר מעל את תערובת הציפוי

 





לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך שעה.





 



ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 24/4/2013 18:37   בקטגוריות פשטידות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)