לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    




הוסף מסר

4/2013

עוגת גבינה פירורים


 

 



 

מצרכים לבצק:

150 גרם חמאה רכה

חצי כוס סוכר

כפית תמצית וניל

2 כוסות קמח תופח

2 ביצים

תבנית מלבנית לעוגה 25/35

חבנית לפירורים

 

ההכנה:

ללוש את המצרכים לבצק, לחלק ל- 2/3 לתחתית העוגה,

ו-1/3 לפירורים.

לרפד את התבניות המשומנות בבצק ולאפות בחום

של 170 מעלות בתנור שחומם מראש בערך 20 דקות.

לקרר.

לפורר את הבצק האפוי של הפירורים.

 



תערובת המילוי:

 2 מיכלים שמנת מתוקה,

2 חבילות של אינסטנט פודינג בטעם וניל,

1 ורבע כוסות חלב,

2 כפות סוכר,

2 גבינה 9%, (500 גרם)

 

ההכנה:

להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג בטעם וניל, חלב וסוכר לקצף יציב.

להוסיף את הגבינה, לערבב.

למרוח על הבצק האפוי,

לפזר למעלה את הפירורים.

לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר עד להגשה.

 



 

ב ה צ ל ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 30/4/2013 16:31   בקטגוריות עוגות חגיגיות, עוגות גבינה  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שגית ב-23/8/2014 17:19




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)