לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 




הוסף מסר

5/2013

גבינות


 

 



 

מצרכים לגבינה אחת: יש להכין יומיים מראש

8 מיכלים של דנונה 1.5%

2 מיכלים של לבן או אשל

2 מיכלים של שמנת חמוצה

1 כף מחוקה של מלח דק

 

ההכנה :

לרפד מסננת בסנו רב מגבת, להניח את המסננת על קערה שקוטר

הקערה קטן יותר מקוטר תחתית המסננת.

לערבב את כל המצרכים של הגבינה, לצקת למסננת.

להניח שעתיים על השיש מידי פעם לרוקן את הקערה מהנוזלים.

לכסות בניילון.

להכניס למקרר. לא לשכוח לרוקן את המים מתחתית הקערה.

 



אפשרויות:

1. להוסיף 1 כוס זיתים מגולענים חצויים לחצי

2. 2 כפות שמיר קצוץ עם כף שום כטוש

3. 200 גרם סלמון מעושן קצוץ דק

 



להפוך את הגבינה על צלחת הגשה להסיר את המגבת לקשט ולהגיש.

התוצאה גבינת שמנת מעולה.

 

חג  שמח

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 3/5/2013 13:24   בקטגוריות גבינות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/5/2013 10:31




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)