לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

6/2013

פאי אגוזי פקאן


 

 

במפגשי מועדון הסריגה שלנו הבנות מביאות מטעמים משובחים,

מביאה לכם מתכון של חברתינו רותי ,פאי אגוזי פקאן נהדר וממכר.

 



 

מצרכים לתחתית:

100 גרם חמאה רכה

רבע כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 כפות חלב

תבנית פאי 26 קוטר

 

מצרכים למילוי:

150 גרם חמאה

חצי כוס סוכר חום

4 כפות דבש

3 כפות חלב

250 גרם פקאנים

 

הכנת התחתית:

ללוש את כל המצרכים לרפד תחתית התבנית כולל הדפנות,

לחורר עם מזלג לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות

עד לגוון זהוב חום. לקרר.

 



 

הכנת המילוי:

בסיר להביא לרתיחה חמאה, סוכר, דבש, חלב, כשרתח להוסיף את הפקאנים

לערבב 2-3 דקות, לצקת על התחתית האפויה, לאפות בתנור שחומם מראש

170 מעלות בערך 10-15 דקות עד לצבע חום והמילוי מבעבע.

לקרר.

לשמור במקרר.





 



שבוע נפלא מוציא לשון

נכתב על ידי רינה'לה , 8/6/2013 20:39   בקטגוריות מאפים מתוקים, עוגות בחושות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יפעת ב-11/6/2013 23:05




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)