לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2013    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

8/2013

עוגת גבינה של פעם


 

 



 

מצרכים:

6 חלבונים

6 חלמונים

אחד ורבע כוסות סוכר

2 סוכר וניל

כף מיץ לימון סחוט טרי

4 מיכלים של 250 גרם גבינה לבנה 9%

4 כפות גדושות קמח תופח

 

לציפוי:

1. 2 מיכלים שמנת חמוצה + 2 כפות אבקת סוכר

              או

2. 1 מיכל שמנת מתוקה + 1 כף סוכר

 

 



ההכנה:

מחממים תנור 200 מעלות.

מקציפים את החלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף חזק, מוסיפים 1 סוכר וניל

מקציפים את החלמונים עם רבע כוס סוכר ,סוכר וניל וכף מיץ לימון

עד שנעשה קרם בהיר ויציב.

מנמיכים מהירות ומוסיפים 4 גבינה 9% וארבע כפות גדושות קמח תופח.

מעבירים את קצף החלבונים לגבינה ומערבבים בעדינות.

יוצקים לתבנית עגולה 28 משומנת.

אופים בערך שעה ועשר דקות כך:

10 דקות חום של 200 מעלות

מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים חצי שעה

מנמיכים שוב את חום התנור ל- 140 מעלות ואופים עוד חצי שעה

 



אפשר להשאיר את העוגה ללא ציפוי.

 

1. כשהעוגה אפויה להוציא מהתנור להניח על רשת, לערבב 2 שמנת חמוצה

עם 2 כפות אבקת סוכר למרוח בעדינות על העוגה החמה.

2. אפשרות שניה, לקרר את העוגה, להקציף 1 מיכל שמנת מתוקה עם כף

    סוכר, למרוח על העוגה.

    לשמור במקרר.

 





 

ב ה צ ל ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 3/8/2013 10:19   בקטגוריות עוגות גבינה  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-4/8/2013 21:02




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)