לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

9/2013

פשטידת גבינות


 



את הפשטידה המוצלחת והטעימה הזאת מכינים מכל שאריות הגבינה

שיש במקרר.

אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.

 

מצרכים:

תבנית חסינת אש 35/25

לבצק:

350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה)

200 גרם חמאה

1 מיכל שמנת חמוצה

1 ביצה

 

למילוי הגבינות:

בערך 2 קילו גבינות (פטה מפוררת, קשקוול מגורר,  גבינה לבנה, קוטג,

צהובה מגוררת, רוקפור)

אני הכנתי:

2 מיכלים קוטג 5%

2 מיכלים גבינת לבנה 5%

300 גרם עמק - מגורר גס

300 גרם קשקוול - מגורר גס

2 מיכלים פטה כבשים - לפורר עם הידיים

4 ביצים

תפוח אדמה גדול מאד מבושל ,למעוך כמו לפירה,

לטעום אם יש צורך להוסיף מלח,

רבע כפית פלפל שחור .

 

ההכנה:

ללוש את מצרכי הבצק, 3/4 מכמות הבצק לרפד תבנית משומנת,

1/4 מכמות הבצק ללהכין רצועות עגולות ודקות.

לערבב את כל הגבינות עם הביצים ותפוח האדמה, למרוח על הבצק

בצורה אחידה.

את הרצועות להניח על הגבינות בצורה שתי וערב.

 



את הרצועות למרוח בחלמון ביצה.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 50 דקות.

 



ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 28/9/2013 08:42   בקטגוריות גבינות, פשטידות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Maa ב-28/9/2013 09:53




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)