לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2014    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

5/2014

קציצות בשר בתוספת גרעיני תירס ושיבולת שועל


 

 

קציצות בקר בתוספת גרעיני תירס ושיבולת שועל

 



 

מצרכים:

1 ק"ג בשר בקר טחון

2 ביצים גדולות

1 כוס פטרוזליה - לקצוץ דק

חצי כוס שיבולת שועל (קוואקר)

3 שיני שום - לקצוץ דק

חצי כוס גרעיני תירס

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

1 בצל גדול - קצוץ דק

2 כפות פירורי לחם

 

שמן לטיגון הקציצות

 

לרוטב:

3 כפות שמן

1 בצל קטן קצוץ דק

2 שיני שום - לקצוץ דק

כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

מים

 

ההכנה:

לערבב היטב את כל מצרכי הקציצות,

לחמם במחבת שמן, ליצור כדורים מתערובת הבשר ולטגן בשמן

את כל הקציצות.להניח על נייר סופג.

 



 

בסיר רחב ושטוח לטגן בשמן את הבצל, להוסיף שום, כורכום, מלח, פלפל שחור,

ומים. להביא לרתיחת להוסיף את הקציצות המטוגנות לסיר,

להביא לרתיחה, להעביר ללהבה קטנה ולבשל 45 דקות.

 



להגיש עם פתיתים, אורז, פירה, קוסקוס

 



 

 ב ה צ ל ח ה

 

נכתב על ידי רינה'לה , 24/5/2014 10:52   בקטגוריות בשר ועוף, קציצות, טחון  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)