בדרך כלל אני נוהגת לשתף אתכם ברגעים השמחים של החיים ותודה לאל
אנחנו זוכים להרבה כאלה.
את הפוסט הזה אני מבקשת להקדיש לגיסי מייק פנחסוב שהלך לעולמו בטרם
עת.
מייק היה אחיו הקטן של בעלי, כשהיינו צעירים היינו מוחברים וקרובים באהבה
גדולה אחר כך החיים משכו לכיוונים אחרים לעיתים כואבים.
בשבעה התאחדה המשפחה כולה וזכיתי להכיר את אילנית שטיפלה באבלים בנתינה
שכבשה את ליבי, והנה גם ברגע הקשה הזה למדתי גם משהו קטן לחיים
וגם מתכון טעים.
שלא נדע צער.

מצרכים:
8 יח' פילטים של דג אמנון או כל דג אחר שאוהבים
10 שיני שום
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל חריף
6 גזרים
1 חבילה כוסברה
1 כוס מים
מצרכים לרוטב:
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה בשמן
1/3 כוס שמן
רבע כפית פלפל שחור טחון טרי
חצי כפית כמון
מלח
ההכנה:
לפרוס לרצועות את הפלפל האדום והירוק
את הגזרים לקלוף ולחתוך לרצועות עבות
את הכוסברה לקצוץ גס
בסיר רחוב ושטוח להניח לפי הסדר שום, פלפלים, גזרים,
כוסברה, פלפל חריף מעל להניח את הדגים עם העור כלפי מעלה.
להוסיף לסיר 1 כוס מים.

לערבב את מצרכי הרוטב , לפזר מעל הדגים,
להביא לרתיחה ולבשל 30-40 דקום על להבה נמוכה.

להגיש חם .
ב ה צ ל ח ה