לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

11/2014

פסטרמה עוף


 

 



 

מתכון נהדר של סבתא גילה - חפשו אותה בפייסבוק.

תודה גילה על המתכון הנפלא הזה.

 

מצרכים:

4 חזות עוף גדולים שלמים

לתערבת:

1 כף מיונז

חצי כפית מלח

כף דבש

רבע כפית פלפל שחור גרוס טרי

1 כפית פפריקה מתוקה אדומה

1 כף שמן זית/קנולה

 

בקערה לערבב את כל המצרכים, להוסיף את החזות, לעסות היטב

בתערובת.

לכסות את הקערה .

משרים את החזות כל הלילה במקרר.

 



להניח את החזות בתבנית חסינת חום לעטוף בנייר אלומניום, להכניס

לתנור שחומם מראש 250 מעלות לחצי שעה,

להוריד את חום התנור ל- 180 מעלות להסיר את רדיד האלומניום

ולמשיך לאפות עוד 40 דקות.

 



הבשר רך ועסיסי מאד.

לקרר ולשמור במקרר.

אם ישאר אפשר להקפיא, זה לא קרה אצלי.

 



רוטב:

2 כפות גדושות מיונז

1 כף רוטב צילי מתוק

1 כפית שמן שומשום

לערבב היטב, להגיש עם הפסטרמה.

 

מ ע ד ן



 

 

ב ה צ ל ח ה

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 2/11/2014 17:31   בקטגוריות בשר ועוף  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שני ב-20/3/2015 11:52




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)