לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2015    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

1/2015

מרק ירוק עם בשר עוף וקציצות


 

 



 

מרק חם ליום חורפי.

אפשר להכין את המרק עם בשר עוף וקציצות .ואפשר או או או

 

מצרכים:

1 וחצי ק"ג בשר צלי מספר 5 או בשר שריר מספר 8

שוקיים/כרעיים/כנפיים עוף

חצי ק"ג בשר בקר טחון

2 כוסות כוסברה קצוצה

3 כוסות עלי מנגולד קצוצים

1 כוס עלי סלרי קצוצים

רבע כוס עלי נענע קצוצים

1 ראש סלרי מגורר דק

1 בצל גדול קצוץ דק

2 כפות שמן

מלח

פלפל

כפית כורכום

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

 



 

ההכנה:

בסיר גדול להרתיח מים להוסיף את הבשר להוציא את הקצף ולבשל

על להבה נמוכה שעתיים או עד שהבשר רך.

לתבל במלח פלפל וכפית כורכום.

להוסיף את העופות ואת הקציצות.

קציצות: להוסיף לבשר הטחון 1 בצל קטן קצוץ, רבע כוס כוסברה קצוצה,

1 ביצה, מלח פלפל פרורי לחם לפי הצורך. לערבב היטב. להכין קציצות

להוסיף לסיר.

 



לבשל עוד 45 דקות בנתיים להכין:

בסיר שטוח עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל הקצוץ להוסיף מלח, פלפל, כפית

כורכום ואת כל הירק הקצוף וראש הסלרי המגורר דק.לערבב להוסיף 1 כוס מים

רותחים , לכבות את האש.

להעביר לסיר המרק בעדינות.

לבשל רבע שעה להוסיף את מיץ הלימון , לתקן תיבול.

10 דקות המרק מוכן.

 



 



להגיש עם אורז.

 

ב ת א ב ו ן

 

נכתב על ידי רינה'לה , 13/1/2015 10:52   בקטגוריות בשר ועוף, מאכלים בוכרים - אפגנים, מרקים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)