
מתכון של מיכל שיודעת לבחור מתכונים מנצחים.
המבצע בעלה המוכשר. מצליח להם.

מצרכים:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות פרורי לחם
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק.
תבנית עגולה 24 משומנת

לסירופ:
חצי כוס סוכר
1 כוס מים
3 כפות יין אדום מתוק
למריחה:
חצי צנצנת ריבת חלב
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
חצי מיכל שמנת חמוצה
ההכנה:
להפריד חלבונים וחלמונים, להקציף חלבונים עם 6 כפות סוכר,
בקערה גדולה לשים את החלמונים להוסיף לסרוגין, אגוזים, פירורי לחם
ומקצף החלבונים.
לערבב בעדינות.
לצקת לתבנית משומנת 24 .
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות בערך 30 דקות או עד
שהקיסם יוצא יבש.

הכנת הסירופ:
בסיר להביא לרתיחה סוכר, מים, יין.
לפזר על העוגה כשהיא חמה.
לקרר את העוגה.
למרוח על העוגה את ריבת החלב.
להקציף שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג לקצפת יציבה
להוסיף את השמנת החמוצה להקציף עוד חצי דקה.
לקשט בקצפת מעל ריבת החלב.

לקשט עם שוקולד מגורר.

ב ה צ ל ח ה 

