
נאוה'לה בהשארתך 
חטיף נפלא, טעים, מתאים לכל ארוחה וקל להכנה
מצרכים:
8 יח' עלי טורטייה בקוטר 20 ס"מ
שמן לטיגון עמוק
תרסיס שמן קנולה
ההכנה:
לחתוך את הטורטיות ל- 12 משולשים
אפשרות ראשונה:
לטגן את משולשי הטורטייה בשמן עמוק,
להניח על נייר סופג.

אפשרות שניה:
לרפד תבנית התנור בנייר אפיה, לרסס היטב בשמן,
להניח את משולשי הטורטייה על נייר האפיה המשומן,
לרסס היטב את משולשי הטורטייה.
להכניס לתנור חם 190 מעלות ל- 5 דקות, שימו לב
לא לשרוף את הטורטיה.

להגיש עם:
סלט אבוקדו, סלסה, סלט תפוחי אדמה, סלט טונה,
ממרחי גבינה, עוד ועוד
ערכתי סקר בבני משפחתי הטורטייה האפוייה טעימה יותר.

ב ה צ ל ח ה