לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

עוגיות מכונה פריכות


 

 



 

מצרכים:

1 ק"ג קמח פחות 1 כוס

2 שקיות אבקת אפיה

200 מרגרינה בלי מלח

1  כוס שמן

1  כוס סוכר

1  כפית תמצית וניל

1  כוס שומשום

1  כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

 

ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים לתערובת קרמית מרגרינה וסוכר

מוסיפים את המצרכים שנותרו ומערבבים עד לבצק אחיד.

 

מעבירים את הבצק דרך המכונה בצורה הרצויה ובאורך הרצוי.

 

לרפד תבנית בנייר אפיה ולרסס מעט בשמן.

להניח את העוגיות בתבנית ואופים בתנור חם 160 מעלות בערך

חצי שעה או עד להזהבה.

 



מצננים ושומרים בכלי אטום.

 



 

ב ה צ ל ח ה

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 14/2/2015 16:17   בקטגוריות עוגיות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



עוגת אגוזים עם תמרים וצימוקים


 

 



 

תודה רגינה, עוגה טעימה וקלה להכנה

 

מצרכים:

200 גרם אגוזי פקאן - לקצוץ

200 גרם צימוקים בהירים

200 גרם תמרים רכים

5 כפות שטוחות סוכר

7 כפות שטוחות קמח תופח

2 ביצים

 



ההכנה:

לקצוץ את אגוזי הפקאן

לשטוף היטב את הצימוקים

לשטוף את התמרים - לקצוץ

לערבב את כל המצרכים, שמים כפפה על היד ומערבבים היטב.

לרפד תבנית אינגליס בנייר אפיה, מרססים בשמן, מהדקים היטב

את התערובת לתחתית התבנית.

 



אופים בתנור שחומם מראש 170 בערך 50-60 דקות

אחרי חצי שעה של אפיה לבדוק, העוגה בחלק העליון קיבלה צבע

חום יש לכסות ברדיד אלומניום ולהמשיך לאפות עד שהקיסם יוצא יבש.

 



לקרר את העוגה.

 

לפרוס דק דק , לשמור בכלי סגור.

 



ב ה צ ל ח ה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 14/12/2014 17:22   בקטגוריות עוגות בחושות, עוגיות  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-16/12/2014 07:59
 



עוגיות בריאות


 

 



 

מצרכים:

250 גרם שקדים פרוסים

250 גרם גרעיני חמניות

250 גרם גרעיני דלעת

250 גרם שומשום

10   כפות סוכר חום בהיר דמררה

1     כף סילאן

3     חלבונים

 

ההכנה:

לחמם תנור 150 - 160 מעלות

לערבב היטב את כל המצרכים , עם כף להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה

לאפות בחום נמוך עד שהעוגיות מקבלות צבע חום.

 



לקרר , לשמור בצנצנת.

 


 

 

ב ה צ ל ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 16/8/2014 10:02   בקטגוריות עוגיות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של rita itzkovich ב-18/8/2014 15:33
 



עוגיות שוקולד ציפס


 

 



 

מצרכים:

3/4  כוס סוכר

200  גרם חמאה/מרגרינה

2      ביצים

אחד ורבע כוסות קמח

1      כפית אבקת אפיה

1      כפית תמצית וניל

300   גרם שוקולד ציפס

 



 

ההכנה:

לערבב חמאה עם סוכר לתערובת קרמית,

להוסיף ביצים לערבב היטב, להוסיף תמצית וניל, אבקת אפיה וקמח לערבב

להוסיף שוקולד ציפס לערבב .

בתבנית על נייר אפיה (להעזר בשתי כפיות )להניח את התערובת במרווחים גדולים.

לאפות בתנור חם 160 מעלות עד לצבע צהוב.

לקרר.



 

לשמור בכלי סגור.

 

ב ה צ ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 7/11/2013 11:04   בקטגוריות עוגיות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




דפים:  
157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)