
תודה רגינה, עוגה טעימה וקלה להכנה
מצרכים:
200 גרם אגוזי פקאן - לקצוץ
200 גרם צימוקים בהירים
200 גרם תמרים רכים
5 כפות שטוחות סוכר
7 כפות שטוחות קמח תופח
2 ביצים

ההכנה:
לקצוץ את אגוזי הפקאן
לשטוף היטב את הצימוקים
לשטוף את התמרים - לקצוץ
לערבב את כל המצרכים, שמים כפפה על היד ומערבבים היטב.
לרפד תבנית אינגליס בנייר אפיה, מרססים בשמן, מהדקים היטב
את התערובת לתחתית התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש 170 בערך 50-60 דקות
אחרי חצי שעה של אפיה לבדוק, העוגה בחלק העליון קיבלה צבע
חום יש לכסות ברדיד אלומניום ולהמשיך לאפות עד שהקיסם יוצא יבש.

לקרר את העוגה.
לפרוס דק דק , לשמור בכלי סגור.

ב ה צ ל ח ה.