
מצרכים:
כרעיים, שוקיים, כנפיים כל חלק שאוהבים
1 בצל גדול קצוץ
5 שיני שום - לפרוס דק
3 גזרים - לקלוף לפרוס לעיגולים
2 קישואים - לקלוף לפרוס לעיגולים
פלפל אדום - לחתוך לקוביות
פלפל ירוק - לחתוך לקוביות
פלפל צהוב - לחתוך לקוביות
4 עגבניות קלופות - לחתוך לקוביות קטנות
3-4עלי סלרי - לקצוץ
ראש סלרי - לחתוך לקוביות קטנות.
1 כוס כוסברה/פטרוזליה קצוצה
שמן
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
כף מחוקה כורכום
ההכנה:
לטגן מעט את העוף להוציא לשמור בצד.
בסיר רחב ושטוח עם 4 כפות שמן קנולה לטגן לפי הסדר:
בצל עד להזהבה, כל צבעי הפלפלים, גזר, קישואים, ראש הסלרי,
לטגן כמה דקות להוסיף מלח , פלפל שחור, כורכום לערבב היטב
להוסיף את העגבניות ולבשל עוד 5 דקות
להוסף 1 כוס מים חמים.
להוסיף חצי מכמות הירק הקצוץ (עלי סלרי וכוסברה)
לערבב לתקן תיבול , להוסיף את העוף, עם כף לפזר על העוף
רוטב עם הירקות, לפזר מעל העוף את כל הירק הקצוץ שנשאר
להביא לרתיחה לבשל על להבה נמוכה שעתיים.
אם חסר מים להוסיף מעט.


להגיש עם אורז , פירה, פתיתים
ב ה צ ל ח ה