לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

סלט מנגו


 

 

סלט מנגו ניפלא של חברתי היקרה קופי

 



 

מצרכים:

2 - 3  מנגו

1 חבילה כוסברה קצוצה

כפית פפריקה אדומה מתוקה

קורט מלח

2 כפות שמן קנולה

מיץ טרי מלימון

 



 

ההכנה:

לחתוך את המנגו לקוביות של 1 ס"מ

להוסיף כוסברה ותבלינים לערבב לטעום לתקן תיבול ולהגיש.

 

יש לתבל את הסלט לפני ההגשה.

 



 

ב ה צ ל ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 5/9/2015 15:58   בקטגוריות סלטים  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-8/9/2015 03:20
 



סלט חצילים ופלפלים קלויים


 

אצלנו במועדון הסריגה החברות מתמחות לא רק בסריגה אלא גם בהכנת סלטים מגוונים וטעימים.

בשנה האחרונה עברנו אירועים שמחים וגם לצערי עצובים, בחיבוקים, שיחות ותמיכה הדדית הצלחנו

להמשיך הלאה מחוזקות משמחה ואפילו מעצב.

 

גם השנה נמשיך להיפגש לסריגה, יצירה וארוחה טעימה.

 

מאחלת לכולנו שנה טובה, חגים שמחים וכמובן בריאות טובה.

 

סלט חצילים ופלפלים קלויים של חברתינו היקרה עדנה.

 



 

מצרכים: 

4 - 5 חצילים

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק 

1 פלפל צהוב

3 - 4 שיני שום כתושות

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

3 כפות שמן קנולה

רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי

חצי כוס פטרוזליה קצוצה

 

ההכנה:

לקלות את החצילים, לקלוף ולהניח במסננת להוצאת הנוזלים.

להניח על קרש חיתוך ולקצוץ עם סכין את החצילים.

 



 

לקלות את הפלפלים בתנור בחום 200 מעלות, להניח את הפלפלים הקלויים בסיר לכסות עם המכסה

לחכות חצי שעה ואז לקלוף בקלות את הקליפה הדקה של הפלפלים .

לחתוך את הפלפלים לקוביות.

 



 




לערבב את כל המצרכים יחד, לטעום לתקן תיבול . להניח בצלחת יפה

ולקשט עם פטרוזיליה.

 



 

ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 5/9/2015 13:56   בקטגוריות ירקות, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



סלט קוביות חצילים בקטשופ


 

 



 

מצרכים:

3 חצילים

 

לרוטב:

3/4 כוס קטשופ

1/4 כוס קטשופ חריף

4    כפות חומץ

1    כף סוכר

2-3 שיני שום כתושות

פלפל שחור טחון טרי

 

ההכנה:

לקלוף את החצילים לחתוך לקוביות 2X2 להמליח, לכסות בניילון נצמד

לשעתיים שלוש.

להעביר למסננת לשטוף קלות את החצילים.

להניח על מגבת נקיה ולייבש את קוביות החצילים.

לטגן בשמן עמוק, להניח על מגבת נייר.

 



להעביר את החצילים המטוגנים לקערה,

את כל מצרכי הרוטב לערבב היטב,לטעום ולתקן תיבול, לערבב עם החצילים.

 

לשמור במקרר.

 

 

 



לקשט בפטרוזיליה ולהגיש



ב ת א ב ו ן

 

נכתב על ידי רינה'לה , 27/8/2014 20:05   בקטגוריות ירקות, סלטים  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של dEvil AnGel ThAtS Me ב-27/8/2014 20:49
 



סלט ביצים


 

 

קיבלתי מתכון מדהים לסלט ביצים

מחברה, תודה חנה'לה ששיתפת

אותנו.

 



 

מצרכים:

12 ביצים גדולות מבושלות קשות

6 בצלים גדולים

כוס וחצי שמן

מלח

פלפל שחור

כפית מחוקה של פפריקה אדומה מתוקה

 

ההכנה:

מקלפים את הבצלים ופורסים לרבעי עיגולים.

מחממים במחבת גדולה את השמן מוסיפים את הבצל ומטגנים

בסבלנות תוך כדי עירבוב כל כמה דקות עד לצבע חום יפה.

לקרר.

 



 

לסנן את הבצל מהשמן

 



את הביצים הקשות לגרר לפופיה העבה

 



להוסיף לקערת הביצים את הבצל המטוגן והמסונן מלח ופלפל שחור לפי הטעם,

ואת הפפריקה המתוקה לערבב היטב.

 



להעביר לצלחת הגשה.

לשמור במקרר עד להגשה.

 



ב ת א ב ו ן

 

נכתב על ידי רינה'לה , 5/7/2014 09:41   בקטגוריות סלטים  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-12/7/2014 13:07
 




דפים:  
157,550
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)