שקשוקה משפחתית

מצרכים:
5 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום - לקצוץ לקוביות קטנות
5 עגבניות קלופות - לחתוך לקוביות קטנות
3 חצילים - לקלוף לחתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים - לחתוך לקוביות
2 פלפלים אדומים - לחתוך לקוביות
מלח
פלפל שחור
אפשר להוסיף פלפל חריף
15 ביצים
ההכנה:
לקלוף ולחתוך לקוביות את החצילים לפזר מלח לכסות בניילון נצמד
לשעתיים שלש,
לשטוף את החצילים במסננת להעביר למגבת ולספוג את הנוזלים.
לטגן את קוביות החצילים. להניח על נייר סופג.

במחבת לחמם 5 כפות שמן להוסיף את קוביות הפלפלים והבצל
הקצוץ לטגן תוך כדי עירבוב 5 דקות, להוסיף את השום הקצוץ לערבב,
להוסיף את קוביות העגבניות לתבל במלח ופלפל שחור
לערבב ולבשל עד שהעגניות התבשלו.

להוסיף את החצילים המטוגנים לערבב לטעום לתקן תיבול.
להוסיף מעל התבשיל את הביצים לפזר מעל הביצים מעט מלח ופלפל שחור
לכסות עם מכסה לשלש ארבע דקות, לכבות את האש.


ב ת א ב ו ן.