
מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר/עוף/הודו
1 בצל גדול - לקצוץ דק
2 שיני שום - לקצוץ דק
1 כפית זירעוני כוסברה כתושים
חצי כוס פטרוזיליה/כוסברה -לקצוץ דק
חצי כוס אורז שטוף היטב
2 ביצים גדולות
3 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור טחון טרי

לרוטב:
2 כפות שמן
1 בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
3 עגבניות - לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
ההכנה:
לערבב היטב את כל המצרכים עם הבשר,
לחמם שמן בסיר לטגן את הבצל, להוסיף שום, פפריקה,
רסק עגבניות ובסוף את קוביות העגבניות, להוסיף מים, מלח, פלפל שחור,
להביא לרתיחה, ליצור כדורים מתערובת הבשר , להוסיף את הקציצות
לסיר להביא לרתיחה , לבשל 45 על להבה נמוכה.
(מהסיבה שיש אורז בתערובת הבשר יש להוסיף מים שיכסו את הקציצות)


ב ת א ב ו ן