לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

פשטידת גבינות


 



את הפשטידה המוצלחת והטעימה הזאת מכינים מכל שאריות הגבינה

שיש במקרר.

אפשר להכין מראש ולחמם לפני ההגשה.

 

מצרכים:

תבנית חסינת אש 35/25

לבצק:

350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה)

200 גרם חמאה

1 מיכל שמנת חמוצה

1 ביצה

 

למילוי הגבינות:

בערך 2 קילו גבינות (פטה מפוררת, קשקוול מגורר,  גבינה לבנה, קוטג,

צהובה מגוררת, רוקפור)

אני הכנתי:

2 מיכלים קוטג 5%

2 מיכלים גבינת לבנה 5%

300 גרם עמק - מגורר גס

300 גרם קשקוול - מגורר גס

2 מיכלים פטה כבשים - לפורר עם הידיים

4 ביצים

תפוח אדמה גדול מאד מבושל ,למעוך כמו לפירה,

לטעום אם יש צורך להוסיף מלח,

רבע כפית פלפל שחור .

 

ההכנה:

ללוש את מצרכי הבצק, 3/4 מכמות הבצק לרפד תבנית משומנת,

1/4 מכמות הבצק ללהכין רצועות עגולות ודקות.

לערבב את כל הגבינות עם הביצים ותפוח האדמה, למרוח על הבצק

בצורה אחידה.

את הרצועות להניח על הגבינות בצורה שתי וערב.

 



את הרצועות למרוח בחלמון ביצה.

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות בערך 50 דקות.

 



ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 28/9/2013 08:42   בקטגוריות גבינות, פשטידות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Maa ב-28/9/2013 09:53
 



גבינות


 

 



 

מצרכים לגבינה אחת: יש להכין יומיים מראש

8 מיכלים של דנונה 1.5%

2 מיכלים של לבן או אשל

2 מיכלים של שמנת חמוצה

1 כף מחוקה של מלח דק

 

ההכנה :

לרפד מסננת בסנו רב מגבת, להניח את המסננת על קערה שקוטר

הקערה קטן יותר מקוטר תחתית המסננת.

לערבב את כל המצרכים של הגבינה, לצקת למסננת.

להניח שעתיים על השיש מידי פעם לרוקן את הקערה מהנוזלים.

לכסות בניילון.

להכניס למקרר. לא לשכוח לרוקן את המים מתחתית הקערה.

 



אפשרויות:

1. להוסיף 1 כוס זיתים מגולענים חצויים לחצי

2. 2 כפות שמיר קצוץ עם כף שום כטוש

3. 200 גרם סלמון מעושן קצוץ דק

 



להפוך את הגבינה על צלחת הגשה להסיר את המגבת לקשט ולהגיש.

התוצאה גבינת שמנת מעולה.

 

חג  שמח

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 3/5/2013 13:24   בקטגוריות גבינות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של miss. me ב-27/5/2013 10:31
 



157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)