לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2012    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

10/2012

מפגש סריגה


 

 

מוזמנות למפגש סריגה ביום שלישי 6.11.12

בשעה  10:00 בבוקר בכפר סירקין.

לשאלות תשובות וכתובת

טל:  050-7263315

 

 



נכתב על ידי רינה'לה , 31/10/2012 13:30  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שיר עם מתכון


 

 





 

שיר עם מתכון

 

לפני שבועיים במסיבה אצל חברים פגשתי לראשונה את הסופרת

דפנה בדש.

שוחחנו בינינו על החיים, דפנה סיפרה לי על ילדיה ואני סיפרתי לה

על הילדים והנכדים.

וכמובן סיפרתי לה על הבלוג שלי וכך הגענו לספר שירה של דפנה.

לא הספקתי להגיע לסיטמצקי לקנות את הספר ודפנה מצאה דרך

להעביר אלי את הספר שירה שלה.

קראתי בהנאה רבה את הספר המקסים שלה "שינעם המקום",

שמגיע באריזת מתנה בתוך קופסא יפה.

האיורים בספר מקסימים.

מביאה בפניכם קטע מהספר ומה מתאים יותר ממתכון שוקולד.

 

ממליצה בחום רוצו לקנות.

 

תהנו

 


 

שוקולד לבן עם מחית פיסטוקים במילוי פסטוקים

 

מצרכים:

500 גרם שוקולד לבן

1 כף גדושה של מחית פסטוקים (אפשר לקנות בספייסס, לגעת באוכל ובעוד חנויות)

3 כפות שמן קנולה

50 גרם פיסטוקים קלופים קלויים (אפשר לחצות את הפיסטוקים לחצי)

3 תבניות סיליקון  עם שקעים קטנים לשוקולד

 



 

ההכנה:

להמיס את השוקולד בתוך קערה על סיר מים רותחים,

תוך כדי עירבוב.

להוסיף 3 כפות שמן ולערבב היטב.

לחלק את השוקולד ל-2 קערות

באחת מהקערות להוסיף את מחית הפיסטוקים ולערבב היטב,

עם כפית למלא מאחת הקערות שוקולד עד חצי מגובה השקע,

להניח על השוקולד פיסטוק, לכסות בשוקולד מהקערה השניה.

כך שיש לנו שוקולד בשני צבעים, ירוק ולבן.

להכניס למקרר ל-5 שעות , להוציא את השוקולד מהשקעים(יוצא בקלות)

לשמור בכלי סגור במקרר.

 



 









ב ה צ ל ח ה מוציא לשוןמוציא לשון

 

 

 

 

 



 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 30/10/2012 17:28   בקטגוריות שוקולדים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-3/11/2012 19:36
 



חזה עוף מוקפץ עם נבטים עבים


 

 



 

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות ברוחב 2 ס"מ

1 גזר  פרוס לרצועות דקות

1 בצל בינוני פרוס לעיגולים דקים

1 קופסת פטריות טריות - פורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ

1 קופסא של נבטים עבים

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור

 5 כפות רוטב סויה

 



 

ההכנה:

מחממים ווק או מחבת מוסיפים את השמן, כשהשמן חם מוסיפים

את רצועות העוף, מערבבים, כשהעוף משנה את צבעו ללבן מוסיפים מלח,

פלפל שחור ו- 2 כפות רוטב סויה מערבבים.

בקערה מערבבים בעדינות את כל הירקות יחד.

מוסיפים את הירקות לווק ומערבבים עם רצועות העוף, מוסיפים עוד 3

 כפות רוטב סויה טועמים ומתקנים תיבול, מכסים עם מכסה את הווק,

ומבשלים 2 דקות בלבד וסוגרים את האש.

 



 

מגישים עם אורז לבן



ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 27/10/2012 13:21   בקטגוריות בשר ועוף  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מפגשי סריגה


 

 

נתכנס בחברותא לסרוג, לטעום ולבלות,

לכבוד ימי החורף המתקרבים.

 

 

 



נכתב על ידי רינה'לה , 24/10/2012 15:59  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-24/10/2012 16:26
 



לדף הבא
דפים:  

157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)