
שוקי עוף בתנור :
הקצב הוציא את העצמות מהשוקיים, עטף את קצה העצם המרכזית
בנייר אלומניום והחזיר לשוק.
מצרכים:
20 שוקי עוף
1 בצל פרוס
2 עגבניות קלופות ופרוסות
4 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
לרוטב:
רבע כוס שמן
4 שיני שום קטושות
חצי כוס סילאן
כף מחוקה פפריקה אדומה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
רבע כוס מים
ההכנה:
בתחתית תבנית חסינת אש לפזר בצל פרוס, עגבניות פרוסות,
שיני שום פרוסות לתבל במלח , פלפל שחור.
להניח מעל את שוקי העוף.
לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב בקערה (מלבד המים), למרוח את השוקיים
ברוטב.
להוסיף את המים לקערה עם השאריות הרוטב , לשפוך לתבנית.
לכסות בנייר אלומיניום , להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות
לשעתיים , להסיר את האלומניום לבדוק שיש מספיק נוזלים בתבנית
ולהחזיר לא מכוסה את התבנית לתנור לעוד שעה.

להגיש חם עם אורז, קוסקוס.

ב ת א ב ו ן