
את המתכון הנהדר הזה קיבלתי מיעל שיינפיין בנסיעה האחרונה שלי,
אתמול ניסיתי את המתכון שהתקבל בברכה במשפחה המורחבת שלי.
מצרכים:
1 ק"ג עוף
2 בצלים - לפרוס לרצועות
2 פלפלים אדומים - לפרוס לרצועות
2 פלפלים ירוקים - לפרוס לרצועות
2 פלפלים צהובים - לפרוס לרצועות
מלח
פלפל שחור
לרביחה:
2 כפות קמח
חצי כוס מים
שמן לטיגון

ההכנה:
לחתוך כל כבד לחצי, את הבצלים והפלפלים לפרוס לרצועות.
במחבת רחבה עם 4 כפות שמן לטגן כמה דקות את הבצלים, להוסיף
את הפלפלים הצבעוניים לערבב לתבל במלח ופלפל לערבב.
לטגן 5 דקות תוך כדי עירבוב.
להעביר את הפלפלים למגש.
להוסיף למחבת 2 כפות שמן ולהוסיף את הכבדים ולטגן כמה דקות,
שימו לב לא ליבש את הכבדים.
להוסיף למחבת את הפלפלים לערבב עם הכבדים לתקן תיבול.
לערבב קמח ומים היטב לצקת מעל התבשיל לערבב, 2 דקות לכבות
את הגז.

להגיש עם פירה.

ב ה צ ח ה