לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2014    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

4/2014

עופיונים ממולאים


 

 



 

מצרכים:

5 יח' עופיונים

למילוי:

כוס וחצי אורז שטוף

3 כפות שמן

1 בצל גדול קצוץ

4 שיני שום קצוצות

3 כפות סילאן

מלח

פלפל שחור טחון טרי

2 כפות צימוקים כהים מתוקים

שקדים קלויים

 

 

לרוטב:

רבע כוס שמן

רבע כוס סילאן

1 כפית פפריקה מתוקה אדומה

3 שיני שום כתושות

מלח

פלפל שחור טחון טרי

 

 



 

ההכנה:

לנקות ולרחוץ את העופיונים.

מכינים את המילוי:

בסיר לחמם שמן לטגן את הבצל, להוסיף שום, צימוקים , סילאן,

לטגן מעט להוסיף את האורז לערבב להוסיף מלח פלפל שחור,

להוסיף 2 כוסות מים רותחים,לערבב להביא לרתיחה לבשל על אש

קטנה 20 דקות בערך.

לקרר את האורז, להוסיף שקדים קלויים לערבב.

 

לערבב את מצרכי הרוטב.

 

למרוח כפית אחת מהרוטב את פנים העופיון, למלא במילוי האורז

לסגור עם קיסמים.

להניח את העופיונים ההמולאים בתבנית.

 



למרוח את העופיונים היטב ברוטב שנשאר. להוסיף לתבנית חצי כוס מים חמים.

לכסות ברדיד אלומניום.

להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לשעתיים.

לבדוק, אם חסר נוזלים להוסיף חצי כוס מים חמים.



להסיר את רדיד האלומנים, להמשיך לאפות בתנור חצי שעה נוספת.

 







מאחלת לכם חג אביב פורח,

בריאות טובה והמון אהבה.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 16/4/2014 07:38   בקטגוריות בשר ועוף, ממולאים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)