בישלנו סיפורים בסדנה עם חגית אברון בשלושת השבועות האחרונים,
קבוצה של נשים מענינות שלמדנו להכיר דרך הסיפורים.
חגית ידעה להגיע לכל אחת מאיתנו , עברנו חויה נעימה וטעימה.
משתפת אותכם בסיפור שלי :
בכל שבת אבא חוזר מבית הכנסת עם טלית וספר התפילה בידו ומגבעת
על ראשו, מיד מרגישים את קדושת השבת שאבא הביא איתו.
אמא שערכה את השולחן במרפסת עם מפה פרחונית מגישה סלט ירקות
צבעוני קצוץ דק וביצים שהתבשלו כל הלילה על הפלטה וזה חיזק את ריח
השבת שאבא הביא איתו מבית הכנסת.
כמובן שאנו מחכים לדגי הקרפיון עם שום בצל והעגבניות.
תמונה זו חוזרת על עצמה כל שבת ולזה חיכינו על השבוע.

מצרכים:
דג קרפיון פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ
1 בצל גדול חתוך לרבעים
3 עגבניות קלופות - לחתוך לרבעים
4-5 שיני שום
2 פלפלים חריפים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
ההכנה:
בסיר רחב ושטוח להניח בצל , שום, פלפלים חריפים, ועגבניות,
מעל להניח את פרוסות הדג, להוסיף מים עד לגובה חצי מגובה הדגים,
להמליח, לפלפל, להביא לרתיחה, לבשל חצי שעה על להבה נמוכה

להעביר לפלטה לכל הלילה.
יש לכסות היטב את הסיר עם מגבת גדולה.

