לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2013    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      




הוסף מסר

6/2013

לביבות תפוחי אדמה במילוי בשר


לביבות תפוחי אדמה במילוי בשר

 



 


מצרכים ללביבות:

5 תפוחי אדמה גדולים מגוררים גס

1 בצל גדול מגורר גס

2 ביצים

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

חצי כוס פירורי לחם

 

מצרכים למילוי:

250 גרם בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק דק

רבע כוס פטרוזליה קצוצה

2 שיני שום כתושות

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

פירורי לחם לפי הצורך

 

שמן לטיגון

 

20 יחידות

 

ההכנה:

מערבבים את המצרכים ללביבות

מערבבים את המצרכים למילוי

 

מכינים מהבשר קציצות דקות ורחבות

 



 

משטחים על כף היד מתערובת הלביבה מעל מניחים את הקציצה

שהכנו ומעל שוב מתערובת הלביבה.

במחבת לצקת שמן בגובה 2 ס"מ לחמם ולטגן את הלביבות על

להבה בינונית  4-5 דקות כל צד , להניח על נייר סופג.

 



להגיש עם סלט ירוק

 



 

ב ת א ב ו ן

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 15/6/2013 09:51   בקטגוריות בשר ועוף, ירקות, קציצות, טחון  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מיכלי ^^ ב-15/6/2013 10:44
 



פאי אגוזי פקאן


 

 

במפגשי מועדון הסריגה שלנו הבנות מביאות מטעמים משובחים,

מביאה לכם מתכון של חברתינו רותי ,פאי אגוזי פקאן נהדר וממכר.

 



 

מצרכים לתחתית:

100 גרם חמאה רכה

רבע כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 כפות חלב

תבנית פאי 26 קוטר

 

מצרכים למילוי:

150 גרם חמאה

חצי כוס סוכר חום

4 כפות דבש

3 כפות חלב

250 גרם פקאנים

 

הכנת התחתית:

ללוש את כל המצרכים לרפד תחתית התבנית כולל הדפנות,

לחורר עם מזלג לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות

עד לגוון זהוב חום. לקרר.

 



 

הכנת המילוי:

בסיר להביא לרתיחה חמאה, סוכר, דבש, חלב, כשרתח להוסיף את הפקאנים

לערבב 2-3 דקות, לצקת על התחתית האפויה, לאפות בתנור שחומם מראש

170 מעלות בערך 10-15 דקות עד לצבע חום והמילוי מבעבע.

לקרר.

לשמור במקרר.





 



שבוע נפלא מוציא לשון

נכתב על ידי רינה'לה , 8/6/2013 20:39   בקטגוריות מאפים מתוקים, עוגות בחושות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יפעת ב-11/6/2013 23:05
 





157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)