לביבות תפוחי אדמה במילוי בשר

מצרכים ללביבות:
5 תפוחי אדמה גדולים מגוררים גס
1 בצל גדול מגורר גס
2 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
חצי כוס פירורי לחם
מצרכים למילוי:
250 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק דק
רבע כוס פטרוזליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
פירורי לחם לפי הצורך
שמן לטיגון
20 יחידות
ההכנה:
מערבבים את המצרכים ללביבות
מערבבים את המצרכים למילוי
מכינים מהבשר קציצות דקות ורחבות

משטחים על כף היד מתערובת הלביבה מעל מניחים את הקציצה
שהכנו ומעל שוב מתערובת הלביבה.
במחבת לצקת שמן בגובה 2 ס"מ לחמם ולטגן את הלביבות על
להבה בינונית 4-5 דקות כל צד , להניח על נייר סופג.

להגיש עם סלט ירוק

ב ת א ב ו ן
