לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2014    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     




הוסף מסר

6/2014

נקנקיות עם צי'פס וביצים


 

 

אנחנו כל כך גאים באמא שלנו שמשתפת אותנו ואותכם במתכונים שלה

אבל עכשיו הגיע רגע קשה בו אנו צריכים לחלוק איתכם את אחד המאכלים

הכי מטופשים והכי אהובים שלנו. אז רגע לפני שזה קורה קחו רגע להבין

עד כמה התבשיל הפשוט והצנוע הזה הוא טעם נפלא של ילדות.

דמיינו את אמא שלנו יוצאת לרחצה לילית בבריכה עם חמשתינו מרעישים

ומשתוללים סביבה, עכשיו פה מתחיל המילכוד, מצד אחד הילדים ירצו נקנקיה

כמו כולם מצד שני זה מעולם לא היה באג'נדה שלה להפקיר את ילדיה למטעמי

הקיוסק בבריכה,  אז היא הוגה ג'אנק משלה וזה הכי טעים בעולם.

 

אז הנה מאיתנו החמישה שמצרוצצים סביבה, מעדן מלאכים מצ'יפס, נקניקיה

ומקושקשת ותאמינו לנו עם חצי פיתה ברחצה לילית בבריכה

 

זה מושלם.

 



מצרכים:

1 ק"ג נקניקיות עוף

6-7 תפוחי אדמה

8    ביצים

מלח

פלפל שחור

שמן לטיגון עמוק

 

ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לציפסים מאורכים. מניחים על מגבת

מפזרים מלח ומטגנים.

שוטפים במים את הנקניקיות, לסנן, חותכים כל נקנקיה ל- 4,

 

את הביצים לטרוף היטב להוסיף מלח פלפל שחור.

 

לטגן בשמן עמוק את הציפסים לצבע צהוב יפה, להניח על נייר סופג.

 



 

בסיר רחב (רצוי טפלון ) להוסיף 2 כפות שמן (לקחת מהשמן שטיגנו את

הציפסים) לטגן את הנקנקיות.

 



מעל הנקניקיות להניח את הציפסים, ומעל לפזר את הביצים, לבשל 2-3 דקות

לערבב בעדינות. להמשיך לבשל על להבה בינונית עוד כמה דקות.

 



להגיש בפיתה עם סלט.

 



ב ת א ב ו ן

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 13/6/2014 15:01   בקטגוריות בשר ועוף, ירקות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של נתן גוטרר ב-15/6/2014 14:59
 





157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)