אנחנו כל כך גאים באמא שלנו שמשתפת אותנו ואותכם במתכונים שלה
אבל עכשיו הגיע רגע קשה בו אנו צריכים לחלוק איתכם את אחד המאכלים
הכי מטופשים והכי אהובים שלנו. אז רגע לפני שזה קורה קחו רגע להבין
עד כמה התבשיל הפשוט והצנוע הזה הוא טעם נפלא של ילדות.
דמיינו את אמא שלנו יוצאת לרחצה לילית בבריכה עם חמשתינו מרעישים
ומשתוללים סביבה, עכשיו פה מתחיל המילכוד, מצד אחד הילדים ירצו נקנקיה
כמו כולם מצד שני זה מעולם לא היה באג'נדה שלה להפקיר את ילדיה למטעמי
הקיוסק בבריכה, אז היא הוגה ג'אנק משלה וזה הכי טעים בעולם.
אז הנה מאיתנו החמישה שמצרוצצים סביבה, מעדן מלאכים מצ'יפס, נקניקיה
ומקושקשת ותאמינו לנו עם חצי פיתה ברחצה לילית בבריכה
זה מושלם.

מצרכים:
1 ק"ג נקניקיות עוף
6-7 תפוחי אדמה
8 ביצים
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
ההכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לציפסים מאורכים. מניחים על מגבת
מפזרים מלח ומטגנים.

שוטפים במים את הנקניקיות, לסנן, חותכים כל נקנקיה ל- 4,
את הביצים לטרוף היטב להוסיף מלח פלפל שחור.
לטגן בשמן עמוק את הציפסים לצבע צהוב יפה, להניח על נייר סופג.

בסיר רחב (רצוי טפלון ) להוסיף 2 כפות שמן (לקחת מהשמן שטיגנו את
הציפסים) לטגן את הנקנקיות.

מעל הנקניקיות להניח את הציפסים, ומעל לפזר את הביצים, לבשל 2-3 דקות
לערבב בעדינות. להמשיך לבשל על להבה בינונית עוד כמה דקות.

להגיש בפיתה עם סלט.

ב ת א ב ו ן