לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2013    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   




הוסף מסר

7/2013

עוגת שערות קדאיף במילוי גבינה ושוקולד לבן


 

 




 

מצרכים:

חצי ק"ג שערות קדאיף

100 גרם חמאה מומסת

50 גרם אבקת סוכר

 

מצרכים לגבינה:

2 מיכלים גבינת מסקרפונה

2 מיכלים שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

150 גרם שוקולד לבן

 

תבנית עגולה 28 משומנת בחמאה

 

ההכנה:

לפורר היטב בקערה גדולה את שערות הקדאיף,

לפזר מעל את החמאה המומסת ואבקת הסוכר,

לערבב עם הידיים היטב.

להעביר לתבנית התנור , לאפות בתנור שחומם מראש 160 מעלות

יש צורך לערבב כל כמה דקות, לאפות עד לצבע זהוב חום.

 



לקרר.

 

מילוי:

להמיס את השוקולד הלבן עם 3 כפות מהשמנת המתוקה.

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר, להוסיף את הגבינה

ושוקולד הלבן המומס להמשיך לערבב במהירות נמוכה עד

שהתערובת אחידה.

 

ההרכבה:

לפזר חצי מכמות שערות הקדאיף על תחתית תבנית עגולה מספר 28

משומנת בחמאה.

מעל למרוח בעדינות את תערובת הגבינה.

מעל לפזר את יתרת שערות הקדאיף.

 



לשמור במקרר עד להגשה.

 



אפשר להכין בכוסות אישיות.

 

ב ה צ ל ח ה

 

 

נכתב על ידי רינה'לה , 20/7/2013 10:11   בקטגוריות עוגות גבינה, עוגות חגיגיות  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של לילי ב-30/7/2013 23:12
 



לחם במילוי ממרחים שונים


 

 



מצרכים:

 

לחם שלם, דגנים, חיטה מלאה,כפרי או כל לחם אחר שאוהבים

ממרח פסטו,

ממרח כוסברה,

ממרח טפנד,

לארוחה חלבית אפשר להוסיף גבינות מגוררות

 

את הלחם פורסים עם סכין חדה כמעט עד הסוף,

מורחים את הממרחים שאוהבים בנדיבות בין הפרוסות,

אם הארוחה חלבית אפשר לפזר גבינות מגוררות על הממרחים

שבין הפרוסות.

 





עוטפים את הלחם בנייר אפיה ונייר אלומניום מכניסים לתנור שחומם

מראש 180 מעלות לעשרים דקות, אחרי 20 דקות פותחים את

הנייר שעוטף את הלחם ומכניסים שוב לתנור לעשר תנור.

הלחם יוצא קריספי מבחוץ ורך וטעים מאד מבפנים.

 



 



 

ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 18/7/2013 13:24   בקטגוריות מאפים מלוחים  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-18/7/2013 20:59
 



נשיקות מרנג בקרם גבינת מסקרפונה ופירות העונה


 

שלום חברים,

אני פותחת בהתנצלות מכל הלב על ההעלמותי מהעולם הווירטואלי,

שמחה לספר לכם שהכל מסיבה ממש טובה,

בתי הקטנה התחתנה ונשאבתי להכנות ולהתרגשות

אז אני מנצלת את ההזדמנות לאחל לענתי ובן זוגה רותם

חיים מאושרים וארוכים ביחד

ובכלל כל טוב לכל בני ביתי הנהדרים.

 

חשבתי רבות עם איזה מתכון יהיה כיף לחזור מהפסקה ארוכה וחגיגית

ואין לי ספק שנשיקות מרנג עם קרם מסקרפונה ופירות העונה יהיה

טעים ונכון

 

והכי חשוב

רק בשמחות

שלכם רינה

 



 

מצרכים לנשיקות מרנג: (אפשר לקנות בקונדטוריה)

4 חלבונים

אחד וחצי כוסות סוכר

1 כפית חומץ

1 כף קונפלור

 

ההכנה:

להקציף את החלבונים להוסיף את הסוכר בהדרגה לקצף קשה,

להוסיף 1 כפית חומץ וכף קורנפלור לערבב בעדינות.

 

להעביר את הקצף לשק זילוף וליצור נשיקות קטנות, לאפות בתנור

שחומם מראש 140 מעלות שעה וחצי.

לקרר.

 



לקרם :

2 מיכלים שמנת מתוקה

2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

2 כפות סוכר

2 מיכלים של גבינת מסקרפונה

1 כפית תמצית וניל

 

ההכנה:

להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט,

להוסיף את הגבינה ותמצית הוניל לערבב בעדינות.

 

פירות:

כל פירות העונה, אפרסק, מישמש, ענבים אדומים ולבנים ללא חרצנים,

ליצי, דובדבנים, פטל תפוחי עץ. (מה שיש בבית)

לחתוך לקוביות קטנות בערך 3 כוסות.

להניח בסיר של רבע כוס סוכר וכפית תמצית וניל לבשל 5 דקות,

לקרר.

 



הרכבה:

בקערת זכוכית גדולה ועמוקה לפזר נשיקות מרנג, על הנשיקות למרוח

בערך 2 - 3 כפות מהקרם על הקרם לפזר מתערובת הפירות וכך להמשיך

שכבות של מרנג קרם ופירות.

 



 

רצוי להכין את הנשיקות, הקרם והפירות מראש.

את המרנג לשמור בכלי אטום ואת הקרם והפירות במקרר.

את ההרכבה להכין שעה שעתיים לפני ההגשה.

 



למזוג עם כף לקעריות קטנות ולהגיש.

 

ב ה צ ל ח ה

 

נכתב על ידי רינה'לה , 13/7/2013 15:52   בקטגוריות עוגות גבינה, עוגות חגיגיות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





157,543
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)