
מצרכים:
2 דגי דניס שלמים
חצי כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות
2 לימונים - לקלוף ולפרוס דק
2 עגבניות פרוסות
1 בצל גדול פרוס
חצי כוס כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כפית כורכום
ההכנה:
בתבנית גדולה חסינת אש לפזר בתחתית התבנית:
חצי מכמות השמן, הבצל, השום, הלימון, והעגבניות.
להמליח ולפלפל.
להניח מעל את הדגים.
מעל הדגים לפזר:
מלח, פלפל, שום, עגבניות, בצל, פרוסות לימון.
שמן זית ואת כפית הכורכום.

לכסות ברדיד אלומנים, להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות לעשרים דקות,
להסיר את רדיד האלומניום להחזיר לתנור לעוד 10 דקות.
לפזר כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה), להגיש חם.

ש נ ה ט ו ב ה