לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פשוט טעים

במטבח של רינה (אמא וסבתא שלנו) תמיד יש חגיגה טעימה ומלאת אהבה. החלטנו להפתיע אותה ולשלב את שנים מהדברים האהובים עליה, אוכל ומחשב (כן, גם בזה היא אלופה). אז בתקווה שהיא תשתף פעולה, חכו תראו איזה מתכונים נהדרים יהיו כאן. יהיה ''פשוט טעים''

Avatarכינוי:  רינה'לה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2015    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

9/2015

סלט מנגו


 

 

סלט מנגו ניפלא של חברתי היקרה קופי

 



 

מצרכים:

2 - 3  מנגו

1 חבילה כוסברה קצוצה

כפית פפריקה אדומה מתוקה

קורט מלח

2 כפות שמן קנולה

מיץ טרי מלימון

 



 

ההכנה:

לחתוך את המנגו לקוביות של 1 ס"מ

להוסיף כוסברה ותבלינים לערבב לטעום לתקן תיבול ולהגיש.

 

יש לתבל את הסלט לפני ההגשה.

 



 

ב ה צ ל ח ה

נכתב על ידי רינה'לה , 5/9/2015 15:58   בקטגוריות סלטים  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-8/9/2015 03:20
 



סלט חצילים ופלפלים קלויים


 

אצלנו במועדון הסריגה החברות מתמחות לא רק בסריגה אלא גם בהכנת סלטים מגוונים וטעימים.

בשנה האחרונה עברנו אירועים שמחים וגם לצערי עצובים, בחיבוקים, שיחות ותמיכה הדדית הצלחנו

להמשיך הלאה מחוזקות משמחה ואפילו מעצב.

 

גם השנה נמשיך להיפגש לסריגה, יצירה וארוחה טעימה.

 

מאחלת לכולנו שנה טובה, חגים שמחים וכמובן בריאות טובה.

 

סלט חצילים ופלפלים קלויים של חברתינו היקרה עדנה.

 



 

מצרכים: 

4 - 5 חצילים

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק 

1 פלפל צהוב

3 - 4 שיני שום כתושות

מלח, פלפל שחור לפי הטעם

3 כפות שמן קנולה

רבע כוס מיץ לימון סחוט טרי

חצי כוס פטרוזליה קצוצה

 

ההכנה:

לקלות את החצילים, לקלוף ולהניח במסננת להוצאת הנוזלים.

להניח על קרש חיתוך ולקצוץ עם סכין את החצילים.

 



 

לקלות את הפלפלים בתנור בחום 200 מעלות, להניח את הפלפלים הקלויים בסיר לכסות עם המכסה

לחכות חצי שעה ואז לקלוף בקלות את הקליפה הדקה של הפלפלים .

לחתוך את הפלפלים לקוביות.

 



 




לערבב את כל המצרכים יחד, לטעום לתקן תיבול . להניח בצלחת יפה

ולקשט עם פטרוזיליה.

 



 

ב ת א ב ו ן

נכתב על ידי רינה'לה , 5/9/2015 13:56   בקטגוריות ירקות, סלטים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





157,495
הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרינה'לה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רינה'לה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)