לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כשאתה נוסע ברכבת, זה נראה כאילו העצים בורחים. אולי זה רק אתה שמתקדם.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2012

עוגת תפוחים מופלאה.


אני ומעיין החלטנו לאפות עוגת גבינה. ואז התחרטנו. והחלטנו על תפוחים. ואז החלפנו שוב ושוב ושוב עד שבסוף נסגרנו על התפוחים.

אז הלכנו לקנות מצרכים, ועל הדרך קנינו גם כל מיני דברים לא נחוצים כמו פסטרמה ושיבולת שועל.




הגענו הביתה והעוגה קראה לנו. אז הדפנו אותה הצידה והכנו ג'לי פטל קודם ^^









התחלנו לקלף ולחתוך את התפוחים!





תמונות אומנותיות מאת מעיין.




צימוקים הולכים למים רותחים כדי להפוך לאל-צימוק! [קרדיט לאשתו של אבא^^]



בשלב כלשהו היינו אמורות לשטוף כלים..







התמונה האהובה על מעיין(:

מערבבים מליון ואחד חומרים בקערה עם בלנדרוש.



והבלילה המוכנהD:

מוסיפים צימוקים.

שמים את התפוחים בקערה ושמים במיקרו ל7 דקות! [עכשיו זה הקטע הפייל. לא הצלחנו ליצור תמונה אומנותית תסתפקו במועט.]





אחרי שהמיקרו צפצף, מכניסים הכללל לאותה קערה עם הבלילה.







משמנים תבנית

[פה כבר סיכמנו שהתמונות האומנותיות זה החלק של מעיין.]



ושופכים את הבלילה DDD:

זה סדר פעולות, תסתכלו על זה מהר^^









התוצר המוגמר וסל כביסה.

ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.





ומחכים ארבעים דקות. יאי.

 

מוכן!





אני מכוערת ותתמודדו.



היא נפלאה. הריח התפשט בכל הבית.

חגיגה!





לאבלי.

בתיאבון לנוD:

 

נכתב על ידי מלפפונית חמוצה , 29/3/2012 12:39  
40 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  מלפפונית חמוצה

מין: נקבה





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למלפפונית חמוצה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מלפפונית חמוצה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)