אז אתמול לא הצלחתי לישון טוב בלילה כי במוח שלי התבשל רעיון לסיפור חדש. ספר, אם לדייק. אני חושבת שהוא מתאים יותר לנוער בניגוד לנוכחי. אבל מה זה באמת משנה?
בקיצור, זה התקציר שיש לי בראש:
שלושה חוקים בסיסיים להישרדות ביער:
1. להישאר בחיים.
2. מים, והרבה.
3. שכחתי.
רצח נוראי מתרחש בעיירה, ומגי הייתה עדה לו. הרוצח מוכר למשטרה כבעל נטיות נקמניות והם מחליטים להתפרש בביתה ולתת לה הגנה של עדת מדינה ואפילו להסיע אותה לבית הספר בנידת.
היא מסתדרת עם תשומת הלב החדשה, שלא קשורה לפעם ההיא בה נרדמה בשיעור מתמטיקה, והשמיניסט שהיא מחבבת אפילו דיבר איתה פעם בהפסקה. אבל כשמגיעים דיווחים על כך ששאר העדים מתחילים למות בזה אחר זה, מגי יודעת שגם תורה יגיע בקרוב. היא מחליטה לקחת איתה ציוד הישרדות חיוני ושלוש מחברות שישמשו לה כיומנים, ולהתחבא ביער הקרוב לביתה, שם נונגת משפחתה לצאת לטיולי מחנאות בכל שנה.
נדרתי לעצמי שאם אזכה לצאת בשלום מהיער הזה, לחזור הביתה, לעבור את המשפט ולקבל בחזרה את החיים שלי, אני שורפת את היומנים האלה. ועושה ניתוח לייזר להסרת משקפיים.
אז אם מישהו קורא את היומנים האלה, כנראה שאני עדיין מסתובבת עם המשקפיים הצרים שלי, אלה עם המסגרת הכחולה שהמוכרת דחפה לי כי "כחול זה לגמרי את!"
או שאני פשוט מתה.
חה!
אז זהו. כרגע אני עוד לא יודעת הרבה על מה שיקרה בספר ואפילו לא ממש סגורה על השם של הדמות הראשית, אבל מה שאני רוצה לשאול בעצם זה: האופי שלה. איך הוא? היא נשמעת דמות מעניית? עגולה מספיק? הייתם רוצים לקרוא ספר שכך מתנהגת הדמות הראשית שלו?
אשמח אם תגידו לי מה דעתכם:)