לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

סנדוויצ’ים לכל עט


סטודנטית שנה ראשונה לכלכלה וגאון קולינרי אחד חוברים יחדיו על מנת להעביר את שנת הלימודים בסבבה ובתיאבון- מארגנים לכם מתכונים מקוריים ומפתיעים לסנדוויצ'ים מגניבים וטעימים

כינוי:  הסטודנטית לכלכלה

מין: נקבה




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

3/2012

כריך חורפי


כל בוקר כשאני מגיעה לעבודה, אני שולפת גמבה אדומה, חותכת לרצועות מפזרת קודם מלח, אח"כ לימון (ככה הלימון מוריד את המלח על כל הגמבות עד תחתית הקערה), ליד 3 פריכיות אורז עם גבינה לבנה, ובד"כ זה מסדר אותי יופי עד הצהריים.

ערב אחד הגאון חיפש נישנוש קל, הצעתי לו שאכין משהו קליל הן מבחינת מזון והן מבחינה קלורית, כשהגשתי לו את הגמבה עם לימון סחוט ומלח דק, הוא ממש התרשם- "לא חשבתי שזה יכול להיות כ"כ טעים הדבר הפשוט הזה".

למחרת, חיכה לי סנדוויץ' עם פתק:

"אתמול

אתמול טעמתי גמבה

עם מלח ולימון.

זה היה כל כך נהדר.

לא ברור כיצד שלושה מרכיבים פשוטים עושים לי כל כך נעים בפה.

ואז...

אז חשבתי לי שגם אנחנו,

שני מרכיבים פשוטים יוצרים

יחדיו משהו כל כך נהדר

וגדול יותר בכל אחד לחוד.

האהבה שלנו, היא הטעם המגניב, המרהיב והכייפי

שהיה לי בפה,

אתמול.

אאא

הגאון הקולינרי"

 

אז הסנדוויץ' לא כלל גמבה, אבל היה בניחוח חורפי משהו:

כריך חורפי

לחם שיפון

תערובת תבלינים (זעתר, מלח, פלפל)

פסטרמה

מיונז

חרדל קוניאק

ביצה קשה

קורנישונים

 

כאילו, לכאורה, תגידו כריך עם מיונז פסטרמה ומלפפון חמוץ, מה כ"כ מעניין בו?

או! התבלינים, החרדל המיוחד, אפילו הטעם המיוחד של הקורנישונים שידרגו את הכריך הזה לכריך מגניב על!

 

בתיאבון!

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 4/3/2012 13:18  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




5,433
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להסטודנטית לכלכלה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הסטודנטית לכלכלה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)