לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

סנדוויצ’ים לכל עט


סטודנטית שנה ראשונה לכלכלה וגאון קולינרי אחד חוברים יחדיו על מנת להעביר את שנת הלימודים בסבבה ובתיאבון- מארגנים לכם מתכונים מקוריים ומפתיעים לסנדוויצ'ים מגניבים וטעימים

כינוי:  הסטודנטית לכלכלה

מין: נקבה




קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2012    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031




הוסף מסר

3/2012

כריך חזרזירים


מעולם לא שמרתי על כשרות,

מודה.

אוכל אף פעם לא היה נראה לי כמו הדרך הנכונה להאמין באלוהים,

ובכלל,

אם מישהו מטיל הגבלות, אז זו אני ואני בלבד.

כך יצא שאני אוכלת הכל- כל מה ששוחה בים בלי אפליית דת גזע ומין, חמץ בפסח, חביתה ביום כיפור וכמובן- פרות מכל הצבעים ומכל הגבהים, AKA, חזרזירים, כבשים, עזים, פרות כשרות, פרות גויות, מה שמדמם לי על הצלחת- מאושר להיכנס הביתה.

העובדה שאין הגבלות הופכת את הכריכים שהגאון מכין לי לבעלי אפשרויות רבות ומגוונות,

ומאחר ורשימת ה"אני לא אוכלת את זה בחיים" שלי די ארוכה (באופן מפתיע),

בקטע הזה אני מאוד נוחה.

 

"אני יודע שזה

לא מקורי.

אלפים כבר השתמשו

בזה.

אפילו אני כבר

השתמשתי בזה כמה

פעמים.

אבל בכל זאת תדעי

שאני מתכוון להשתמש בזה

עוד אינספור פעמים

ולומר לך...

אני

  אוהב

      אותך!

 

הגאון הקולינרי"

 

כשאני פותחת כזה פתק, לא באמת משנה לי לפי איזה אלוהים עשו לי את הסנדוויץ' היום,

אני פשוט יודעת שהוא עמוס בכ"כ הרבה כל טוב ואהבה, שבלי ספק,

הוא יהיה מעולה...

 

כריך חזרזירים

 

לחמניית דגנים

סלט ביצים מהמעדניה ג'קו קנטי (למי שלא מכיר או שכח- מעדנייה מגניבה ברחוב הבנים בהוד השרון- המקום עם הדברים הכי טעימים והכי מיוחדים באזור!)

פרוסות שינקן פולני (ותודה לסניף טיב טעם המקומי)

פרוסות עגבניה

 

לפעמים הפשטות,

היא הכל בחיים.

 

ואני רוצה לומר רק,

שאני פשוט,

אוהבת אותו.

 

(גם את הכריך ובעיקר את הגאון שלי...)

 

בתיאבון!

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 22/3/2012 22:39  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של רק עוד קצת ב-15/6/2012 16:23
 



המלצה בקטנה...


אז ככה בין השיעורים בפיזיקה לשיעורים בחדו"א,

נתקלתי בבלוג המגניב של נחמה שובתת- בתיאבון? גם אם אין לכם תפתחו לבד...

 

http://shovetet.blogspot.com/

 

 

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 17/3/2012 17:15  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של cooking addict:) ב-17/3/2012 19:47
 



שיחה


הגאון: בייבי! מחר אל תאכלי הרבה, אני עושה לך רק סנדוויץ' אחד ללימודים, תחזרי נאכל המבורגר!

אני: אבל בייב, מחר אתה מגיע הביתה רק בעשר וחצי בלילה

הגאון: נכון! אז מחר נאכל בולונז!

אני: אבל בייב, בולונז זה פסטה, ואנחנו בדיאטת הפחתת פחמימות

הגאון: אה?

          נכון ממי, זה מה שאמרתי... מחר בערב קציצות!

 

 

 

 

 

מוציא לשון

זה היה כ"כ מצחיק באותו הרגע...

 

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 12/3/2012 00:23  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



תחילת סמסטר ב


נגמרו המבחנים, סוף סוף, אחרי חמישה מבחנים מתישים ביותר, אחד כל שבוע, מה שאומר בעצם שחמישה שבועות הייתי סוג של OUT OF OFFICE מבחינה מנטאלית והתרכזתי נטו בלימודים לבחינות.

נגמרו לפני יומיים תודה לאל הבחינות, ומיד התחיל לו הסמסטר (ככה זה כשיש מועדי ב')

אתמול היה היום השני של הסמסטר, ואיתו הגיעה לא פחות ולא יותר, חבילה מגניבה שהכין לי הגאון הקולינרי, אמנם הפעם לא היה שם פתק, אבל כל החבילה הנהדרת הזו צעקה-"אני אוהב אותך!!!"

 

אז מה היה לנו שם?

כריך בשר-חלב

לחמניית דגנים

חביתה

פרוסות פסטרמה

פרוסות גבינה צהובה

מיונז

מלפפונים ירוקים

 

יאמי לאללה, מבחינתי כל דבר שיש בו חביתה הוא אוכל מנצח...

 

בנוסף, חיכו לי שם גם תפוח ירוק ו-4 עוגיות אוריאו והשוס היה כוס חד פעמית, מרק עגבניות אקסטרא של קנור, כף חד פעמית.

בקיצור- חבילה שכולה דאגה מהלב וחגיגה לבטן...

אז באמת התחלתי עם הכריך באזור חמש, ואז בשש תפוח ירוק, בשמונה אוכלס המרק ושתי עוגיות באזור תשע...

עכשיו כשאני כותבת את זה, נראה לי ממש המון, מצד שני, הייתי רעבה מוציא לשון

 

בין השיעורים יש לנו שעה אחת חופשית, ירדתי לספריה, ומאחר וזה רק תחילתו של הסמסטר, אין עדיין ממש חומר לעבור עליו, הלכתי אל ספרי הקריאה ובחרתי לי את "האפיפיורית יוהנה", גמעתי בשקיקה 40 עמודים, הזמן עבר צ'יק צ'ק, השאלתי כמובן את הספר, ועכשיו הוא מחכה לי בבית לכלות את זמני... קריצה

 

אז שיהיה בתיאבון!

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 7/3/2012 09:30  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שלג. ב-7/3/2012 20:06
 



כריך חורפי


כל בוקר כשאני מגיעה לעבודה, אני שולפת גמבה אדומה, חותכת לרצועות מפזרת קודם מלח, אח"כ לימון (ככה הלימון מוריד את המלח על כל הגמבות עד תחתית הקערה), ליד 3 פריכיות אורז עם גבינה לבנה, ובד"כ זה מסדר אותי יופי עד הצהריים.

ערב אחד הגאון חיפש נישנוש קל, הצעתי לו שאכין משהו קליל הן מבחינת מזון והן מבחינה קלורית, כשהגשתי לו את הגמבה עם לימון סחוט ומלח דק, הוא ממש התרשם- "לא חשבתי שזה יכול להיות כ"כ טעים הדבר הפשוט הזה".

למחרת, חיכה לי סנדוויץ' עם פתק:

"אתמול

אתמול טעמתי גמבה

עם מלח ולימון.

זה היה כל כך נהדר.

לא ברור כיצד שלושה מרכיבים פשוטים עושים לי כל כך נעים בפה.

ואז...

אז חשבתי לי שגם אנחנו,

שני מרכיבים פשוטים יוצרים

יחדיו משהו כל כך נהדר

וגדול יותר בכל אחד לחוד.

האהבה שלנו, היא הטעם המגניב, המרהיב והכייפי

שהיה לי בפה,

אתמול.

אאא

הגאון הקולינרי"

 

אז הסנדוויץ' לא כלל גמבה, אבל היה בניחוח חורפי משהו:

כריך חורפי

לחם שיפון

תערובת תבלינים (זעתר, מלח, פלפל)

פסטרמה

מיונז

חרדל קוניאק

ביצה קשה

קורנישונים

 

כאילו, לכאורה, תגידו כריך עם מיונז פסטרמה ומלפפון חמוץ, מה כ"כ מעניין בו?

או! התבלינים, החרדל המיוחד, אפילו הטעם המיוחד של הקורנישונים שידרגו את הכריך הזה לכריך מגניב על!

 

בתיאבון!

נכתב על ידי הסטודנטית לכלכלה , 4/3/2012 13:18  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





5,433
הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , 20 פלוס , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להסטודנטית לכלכלה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הסטודנטית לכלכלה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)