לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

צִיפוֹר מֶשוּנָה


"לא קיים מקום שבו אפשר להיות חופשי. קיים רק המקום שלך, והוא המקום היחיד שבו אתה יכול להרגיש חופשי." פטריציו פאולטי. כאן נמצא המקום שלי. ווירטואלית.

כינוי:  יָלדָת הַהֵד.

בת: 31





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2012    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: -. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

האח הגדול 4: נק' מבט


אני מאוד מאוכזבת מגמר האח הגדול.

ברגעי כתיבת שורות אלה, קותי יושב בחדר האח הגדול ומדבר איתו שיחה אחרונה.

עכשיו האח אמר לו לכבות את האור ולשמור על עצמו.

חשבתי שאולי אני אקבל הוכחה שהתוכנית והאנשים שמצביעים בגמר הם לא תת- רמה כמו שחשבתי, אלא פחות.

אבל הם בחרו בקותי. בן ה30 שמתנהג כמו בן 15 מפגר במיוחד, אני מקווה שהוא הולך לספר שהאח הביא לו כדורים והוא לא היה עצמו, כי הוא התנהג בצורה שמבישה את עצמו והוא אפילו לא מסוגל להבין את זה. הוא בא כדי לזכות כמו שהוא אמר, והוא דווקא היה צריך את השיעור הזה, שהוא לא תמיד יקבל את מה שהוא ירצה.

 

ילדת ההד, שרצתה שתמיר האוטסיידר יזכה.

 

אפרופו האח הגדול, הוא רואה הכל ומרגע שעלה במוחך פשעמחשבה אתה מת.

אם לא הבנתם על מה דיברתי, סימן שלא קראתם את 1984.

שמתם לב איך הריאלטי מתפתח והופך להיות יותר ויותר פולשני? בכלל, אנחנו מתקדמים בצעדי ענק לעולם שבו האח הגדול שולט בכולנו.

 

אגב, אם שמתם לב החלפתי את התמונה בכותרת. חשבתי לשנות את העיצוב אבל אני מאוד אוהבת את העיצוב המינימאלי, וממש מוצא חן בעיני שהתמונה קטנה.

 

נכתב על ידי יָלדָת הַהֵד. , 2/4/2012 23:14   בקטגוריות אקטואלי- ביקורתי, אקטואליה  
13 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של יָלדָת הַהֵד. ב-10/4/2012 20:53
 



הבורות הרגה אותך, אז תן לי רק לבכות לך.


הערה: קטע זה נכתב בעקבות ההתייחסות בבלוגספירה לכתבה של צופית גרנט, הוא מעעט שונה מהכתיבה הרגילה שלי כי הוא נכתב בסערת רגשות ללא מטרה ברורה לאן ההקלדה תגיע, מילה נוצרה אחרי מילה, במין דיבוק הקטע היה חייב לסיים את עצמו. סליחה.

 

מתמלא בי זעם, אבל לא זעם של לפגוע במישהו. כעס עמוק. על איך נתתי לזה לחמוק ממני. איך לא עצרתי אותם.

זה סיפור אחר והוא לא דומה, אבל אנשים כמוני הם שהרגו אותך בדיוק כמו אלא שפגעו בך.

ואתה יודע גם לי התנכלו פעם. לספר לך את האמת? אני זוכרת ששנאתי אותם ושבכיתי אבל אני לא זוכרת מה אמרו לי או עשו לי. זה כמו חור בזיכרון.

זוכרים משם ומכאן אבל באמצע יש פרק זמן חסר. אז הן, בשנאה שלהן, בתיעוב העצמי שלהן ניסו לפגוע בי. הן שכחו ומתנהגות כאילו היינו חברות. זה הרתיח אותי, שנה אחרי זה כאילו כלום לא קרה. אבל זה עבר.

 

אבל אתה יודע? ראיתי שהציקו לנער אחד, צחקו עליו כל הזמן ופחדתי. פחדתי לדבר.

פחדתי לחזור. פחדתי לחזור למה שהייתי פעם שהפכתי את עצמי למשהו אחר. לבנאדם אחר ממה שהייתי.

פעם שנאו אותי אבל אתה יודע תמיד אמרתי את דעתי, אז הם שנאו אותי. אם ירדו על מורה ולדעתי זה היה לא נכון, אמרתי. מלשנית מסריחה וילדת כאפות לגמרי. רגישה מדיי ונאיבית מדיי. ההבנה והניתוח החברתי שלי לקה בחסר. לא הצלחתי לקלוט את הנורמות החברתיות הלא כתובות.

אתה יודע, אף פעם לא סיפרתי לאף אחד אבל גם אני רעדתי שהייתי לבד איתה, אבל אני לא זוכרת שהיא אי פעם הרימה עליי יד.

אז בגלל שאני לא ב'קליקה' שלהם אז פחדתי לדבר, פחדתי שיעשו את זה לי. כי הוא הכי חלש אבל הם יכולים לעבור לטרף אחר, טרף שיפריע להם לצוד את החלש... אז שתקתי. ושנאתי את עצמי. לא עשו לו כלום למיטב ידיעתי. הם רק צחקו אליו. וכעסתי עליו ממש, כי הוא שיתף פעולה וצחק איתם. אז הם התחילו לצחוק מול הפרצוף שלו.

 

רציתי להתחבר איתו. אבל כנראה שהוא לא רצה. אף פעם לא הבנתי אותו, למה הוא נגרר אחריהם. למה הוא רוצה להיות כמוהם. רוב הנערים הם כמוהו. לרובם אכפת. הם רוצים להיות מקובלים. אבל, אתה לא רואה, אתה לא רואה שהם כבר מחדדים את החרב שתידקור אותך?? למה אתה רוצה להצטרף אליהם?

אני סחורה פגומה. אני לא יפה במיוחד, או פופולארית במיוחד. אם לא אוריד את מעמדו החברתי אני לא אשפר אותו בטוח.

אתה מבין?

ניסיתי, אבל נדחפתי. וזה כאב. כי הייתי לבד. עזרתי אומץ. ונכוותי.

 

 

זה טיפשי, כי ניסיתי שלא יחזור על עצמו ועמדתי בכזו מגננה שהרחקתי מעליי אנשים. וזה מטומטם. כי אף אחד לא הציק לי, אבל זה כאב בין כה וכה.

ושאני שומעת על סיפורים כמו שלך, דוד-אל אני מרגישה מפגרת. כי לא התעללו בי ככה. ואתה יודע מה? התגובה שלהם- של המורים- הכעיסה אותי כששמעתי ש"נער התאבד בעקבות הצקות בפייסבוק". זה היה לפני שנה, אבל אתה נשארת במוח שלי ולא יצאת. וכשראיתי את "הסיפור" לא מזמן. גיליתי את השם שלך. וחזרת לאזור המודע במוח. ואתה שם. כל הזמן שם. ואז שמישהו מזכיר אותך, בא לי לבכות.

באמת שכאב לי שהציקו לי, אבל רק הציקו לי. בך התעללו.

אז שJust A Human כתב פוסט על זה, על ההתעללות, רציתי לצעוק.

כי אני נזכרת בכל הכאב הזה שקרה לי, שראיתי שקורה, ושאני יודעת שיקרה לכם ואני רוצה להגיד לכם, במילות השיר של צעצוע של סיפור "יש לך חבר בי".

וזה מגוחך לדבר לקהל לא נוכח, אבל אתם יודעים, זה בדיוק מה שהייתי צריכה.

נכתב על ידי יָלדָת הַהֵד. , 2/3/2012 23:08   בקטגוריות ביקורת, נזכור, אקטואלי- ביקורתי  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Just-A-Human ב-4/3/2012 23:32
 



2,074
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , יצירתיות , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליָלדָת הַהֵד. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יָלדָת הַהֵד. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)